Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Wespenspray

Koop hier online de voordeligste wespenspray bij Agradi. In de zomertijd komen helaas ook weer veel wespen tevoorschijn. Een rustige lunch of diner in de tuin zit er vaak niet in wanneer de wespen op de loer liggen. Wespen kunnen vervelende allergische reacties bij mensen veroorzaken met behulp van hun angel. Om dit te voorkomen hebben we bij Agradi verschillende wespensprays verkrijgbaar, neem snel een kijkje in ons assortiment.

Doordat wespen een vrij klein zijn van formaat, kunnen ze in alle hoeken en gaten van het huis komen. Op de meest vreemde plekken beginnen wespen vaak met het bouwen van een nest. Dit kan behoorlijk wat schade aan het huis bezorgen. Om ervoor te zorgen dat wespen in alle hoeken en gaten gaan zitten, kan men gebruik maken van een bijenbekje. Dit product is gemaakt van roestvaststaal en past zichzelf aan elke voeg aan, waardoor het geschikt is voor elke locatie.

Naast het voorkomen van wespen in het huis, is het vaak ook prettig om te wespen in de directe omgeving weg te houden. Dit kan gedaan worden aan de hand van een wespenspray. Deze wespenspray worden vaak geleverd met een handig spuitrietje, waardoor ook de moeilijk bereikbare plekken eenvoudig behandeld kunnen worden met de spray. Deze spray kunnen ook eenvoudig wespennesten worden verholpen. Door het spuitrietje kan gemakkelijk in het nest gespoten worden, waardoor de wespen dood zullen gaan. De wespen die nog buiten het nest waren, zullen uiteindelijk ook doodgaan omdat ze geen doel meer hebben om te werken. Men kan onder andere kiezen voor de Topscore Kruipende Insect/Wesp, de Bayer Wespenspray en de ECOstyle Ongedierte&wespenspray.

Naast de bovengenoemde producten kan men ook gebruiken van de Hoy Hoy Trap-a-roach. Dit is een kakkerlakkenslijmval die al jarenlang een optimale vangopbrengst van verschillende insecten te zien gegeven heeft. Het product bevat een lokstof welke gebaseerd is op vismeel en een perfecte slijmplank. De insecten kunnen met deze val gevangen en gedetermineerd worden. De val bevat een handig klipje aan de bovenzijde waarmee men de val hygiënisch kan aanpakken en opruimen.

Wil je de wespen liever op een andere manier vangen of verjagen? Neem dan snel een kijkje in de productcategorie Wespenvallen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Gevelfix Rvs Voorzetrooster
  € 13,50 € 12,82 -5%

  Gevelfix Rvs Voorzetrooster

  (0)
 2. Spouwsafe
  vanaf € 1,52 -5%

  Spouwsafe

  (1)
 3. Gevelfix Insectengaas Tbv Gevelfix
  € 2,00 € 1,90 -5%

  Gevelfix Insectengaas Tbv Gevelfix

  (0)
 4. Insective Granulaat 3 Pack
  € 7,99 € 6,39 -20%

  Insective Granulaat 3 Pack

  (1)
 5. Kerbl Wespenval Vespano
  € 9,99 € 9,49 -5%

  Kerbl Wespenval Vespano

  (7)
 6. Gevelfix-xl RVS Voorzetrooster
  € 37,50 € 35,62 -5%

  Gevelfix-xl RVS Voorzetrooster

  (0)
1
Aantal per pagina:
24 96