Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Agradi Adventskalender! Iedere dag gaat er een nieuw luikje open en vind je de leukste acties! >

Agradi Adventskalender! Iedere dag gaat er een nieuw luikje open en vind je de leukste acties! >

Weitech Wk-0220e

  • Gratis verzending vanaf € 39,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

De meeste soorten ongedierte die in huis binnendringen kunnen geluiden met een zeerhoge frequentie waarnemen die voor de mens niet hoorbaar zijn: Ultrasone trillingen. De Weitech-producten zenden ultrasone trillingen uit die het zenuwstelsel verstoren en de voedings-, communicatieve engedragsgewoonten van een bepaalde diersoort beïnvloeden, waardoor ze op de vlucht slaan zonder dat ze gewond raken of gedood worden. De techniek van Weitech, die ongedierte in woningen en handelszaken met ultrasone trillingen bestrijdt, is een volkomen natuurlijke methode die het milieu en devolksgezondheid ten goede komt. Elk product van Weitech is bestemd voor een welbepaalde toepassing: van woonzones tot grote industriële bedrijven of landbouwbedrijven. De producten voor ongediertebestrijding zenden geluiden uit met een zeer hoge frequentie, beter bekend als ultrasone trillingen. Sommige mensen met een zeer goed gehoor kunnen dit geluid waarnemen. Beschermt een maximale oppervlakte tot 140 m2. Werkt op 220V of op 9V blok batterij. Zendt ultrasone trillingen uit. Tegen teken, spinnen, vlooien, kruipende insecten, en muizen. Breed inzetbaar daar het zowel op 220V als op batterij kan functioneren. Afmeting: (hxlxb) 7x12,5x4 cm.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

Abd op 18-5-2015

Ja, ik raad dit product aan

G op 20-2-2015

Heeft twee weken geholpen, daarna niet meer

Erwin op 14-11-2014

Ja, ik raad dit product aan

Werkt uitstekend,in een mum van tijd geen last meer.

Gm op 6-10-2014

Ik heb het product nog niet zo lang. Staat aan op zolder. Maakt wel een irritant geluid. Heb nog geen idee of het werkt.

Carolina op 30-7-2014

Hij maakt erg veel lawaai, en twijfel aan de werking van het apparaat. wij gebruiken hem boven, maar door het lawaai kun je er soms amper van slapen :-(

Rob op 9-7-2014

Ja, ik raad dit product aan

Blijkt inderdaad effectief tegen muizen.