Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Weeginstrumenten

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Hangweegschaal
  vanaf € 17,33 -15%

  Kerbl Hangweegschaal

  (21)
 2. Sale
  Kerbl Weegschaal tot 30kg
  € 119,50 € 99,00 -17%

  Kerbl Weegschaal tot 30kg

  (0)
1
Aantal per pagina:
20 100

Tussen de weeginstrumenten vindt je de industriële weegschaal. Deze is groter en robuuster dan een keukenweegschaal. Hierbij kun je kiezen uit een lichte weegschaal die meet tot 30 kg en de zwaardere weegschaal die meet tot 150 kg.

Daarnaast hebben we de bagage- en hangweegschaal. De bagage weegschaal is een multifunctionele weegschaal. Deze is ideaal voor het wegen van de bagage, zoals een koffer of een tas. Maar is ook te gebruik om het gewicht te bepalen van andere voorwerpen zoals een gasfles om te zien hoe vol deze nog is. Deze bagage weegschaal komt in twee uitvoeringen: een analoge en digitale weegschaal. Beide weegschalen kunnen een gewicht tot ongeveer 40 kilo wegen.

De bagageweegschaal meet tot 10 gram nauwkeuring en is ideaal voor het bepalen van het gewicht van een koffer of tas die je mee wilt nemen op vakantie. Hiermee voorkom je boetes die reisorganisaties kunnen opleggen als je bagage te zwaar is. Een bagageweegschaal is makkelijk in gebruik. De bagage zoals een tas, trolley of koffer worden aan het koord van de bagageweger geklikt en hiermee zit de bagage vast. Hierna tril je de bagage op met de weger en geeft de bagageweegschaal aan wat het gewicht is.

Naast de bagageweegschaal hebben we ook de hangweegschaal. De hangweegschaal wordt gebruikt voor producten die hangend gewogen moet worden. Bij Agradi hebben we hangweegschalen tot 100 kg en tot 250 kg. Hetzelfde principe geldt als bij de handbagage. Het product of gewicht wordt aan de hangweegschaal vast gemaakt en dan kan het gewicht afgelezen worden. Bij hangweegschalen kunnen kleine items tot grote zakken gewogen worden.

Ten slotte hebben wij ook nog de trekveer. Deze zijn gemaakt om snel het gewicht te kunnen controleren. Ook zijn ze voorzien van een robuuste karabijnhaak, waardoor je ze gemakkelijk ergens aan op kunt hangen tijdens het wegen. Je kunt het makkelijk gebruiken voor het wegen van voer, zoals paardenbrokken.

Kort om, voor elke situatie heeft Agradi het geschikte meetinstrument! Zoek je nog andere gereedschap, zoals beitels, scharnieren, tangen of soldeerbouten? Bij dan eens divers assortiment aan gereedschap.