Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 50% korting Harry's Horse wintercollectie

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

WD-40 Smeermiddelen

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Sale
  WD-40 Multispray Smart Straw
  € 9,59 € 8,15 -15%

  WD-40 Multispray Smart Straw

  (5)
 2. Sale
  WD-40 Multispray 400ml
  € 7,49 € 6,37 -14%

  WD-40 Multispray 400ml

  (22)
1
Aantal per pagina:
20 100

In het assortiment kom je veel verschillende soorten producten tegen. Allemaal hebben ze hetzelfde doel namelijk om problemen op te lossen. Het voordeel van de artikelen van WD-40 is dat deze volgens de klanten meer dan 2000 toepassingen hebben.  Zo kan je het gebruiken als smeermiddel maar ook als roestoplosser. Dat geeft jouw dus de mogelijkheid om het artikel voor verschillende doeleinden in te zetten. Dat voorkomt een hoop onnodige kosten en de producten zijn gemakkelijk te gebruiken waardoor je niet heel lang bezig bent. Naast ons aanbod willen wij onze website ook zo toegankelijk mogelijk houden voor jouw. Wanneer alles een grote chaos is, is het niet fijn voor jouw om je gewenste producten te vinden. Daarom dat wij al onze artikelen netjes verdelen in categorieën. Hiermee bespaar jij een hoop tijd en kan je gerichter zoeken. De producten van WD-40 vind je bij onze smeermiddelen.

Het merk WD-40 heeft al meer dan 60 jaar ervaring met het produceren van middelen om allerlei soorten problemen op te lossen. Het bedrijf werd opgericht in San Diego in de Verenigde Staten. Hier werden verschillende oplosmiddelen en ontvetters ontwikkeld die gebruikt konden worden in de ruimtevaart. Inmiddels wordt er ook aandacht gegeven aan alledaagse artikelen. Daarom dat zij een breed aanbod hebben aan allerlei soorten ontvetters, oliën en smeermiddelen. 

Kortom, in ons assortiment kom je de beste en handigste artikelen. Bij Agradi koop je alleen de allerbeste producten van WD-40. Daar komt nog eens bij dat vele producten meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen waardoor de artikelen nog goedkoper worden dan dat je al gewend bent bij ons. Ook hebben wij nog veel meer slimme producten in de aanbieding. Op onze Sale pagina vind je een duidelijk overzicht van de deelnemende artikelen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.