Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

NursingCare Wash & Go Klompen

Wash & Go klompen koop je online bij Agradi! "To enjoy during your shift!" De Wash & Go klompen zijn gemaakt van echt leer en voorkomen vermoeidheid door de anatomische en schokabsorberende zolen.

Geen producten gevonden.

NursingCare is een Portugees bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwerpen en fabriceren van speciaal schoeisel voor de medische sector. Hierbij word gelet op comfort, bruikbaarheid en een aantal andere eisen die kenmerkend zijn voor onder andere ziekenhuizen. De lichte polyurethaan zolen met speciale rubberapplicaties garandeert veiligheid.

NursingCare Wash & Go klompen koop je in de online webshop van Agradi. NursingCare staat bekend om haar doordachte Wash en Go klompen voor het gebruik in de medische sector. In deze sector is het erg belangrijk dat er zo weinig mogelijk bacteriën verspreid worden. Op deze manier wordt voorkomen dat patiënten besmet worden en daardoor nog zieker worden. Met deze Wash & Go klompen werk je gewoon op een veilige en hygiënische manier. Daarom koop je nu alle klompen van Wash & Go voor een scherpe prijs in de online webwinkel van Agradi.

De Wash en Go klompen gaan vermoeidheid uit de weg door de anatomische en schokabsoberende zolen. Hierdoor kan je gewoon lang werken zonder last te krijgen van bijvoorbeeld je voeten. Bovendien garandeert e lichte polyurethaan zolen met speciale rubberapplicaties de veiligheid. Ook is er veel aandacht besteed aan het ontwerpen en fabriceren van de schoenen. Dit is namelijk een belangrijke voorwaarde om de artikelen goed te dragen zonder dat je er straks klachten aan over houdt. Daar wordt je namelijk niet blij van.

Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod verzorgen, bieden we je graag ook onze laagste prijsgarantie. Wij selecteren alleen de beste artikelen voor jou. Je kan straks urenlang achter elkaar werken zonder last te krijgen van je voeten. Bovendien zijn de schoenen ook erg veilig, waardoor de kans op een blessure afneemt. Daarom zijn alle klompen van Wash & Go nu te koop voor de beste prijs. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je aantrekkelijke kortingen bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer producten in de aanbieding. Daarnaast hebben we ook een Outlet pagina. Hierop staan de producten die binnenkort niet meer bij ons te verkrijgen zijn. Maar niet getreurd, op dit moment zijn deze artikelen nog te koop met veel korting. Sla dus snel je slag voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.