Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Wahl Trimmers en Tondeuses

Wahl heeft zich gespecialiseerd in uiterlijke verzorging. Het draait hierbij om haar producten voor paarden, zoals scheerapparaten, tondeuses, borstels en shampoos.

merkenshopbanner_wahl.jpg
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Wahl Chaos Cutter
€ 10,15

Wahl Chaos Cutter

(0)
Wahl Hoofdborstel
€ 11,17

Wahl Hoofdborstel

(3)
Wahl Zweetschraper
€ 5,07

Wahl Zweetschraper

(0)
Wahl Zweetmes
€ 5,07

Wahl Zweetmes

(1)
Wahl Hoevenkrabber
€ 5,07

Wahl Hoevenkrabber

(2)
Wahl Rosborstel
€ 7,11

Wahl Rosborstel

(0)

In 1919 is de eerste ‘elektrische schaar’ op de markt gekomen. Hierna is het bedrijf uitgegroeid tot een wereldbedrijf. De producten worden in 165 landen over de hele wereld verkocht.

Al een eeuw worden producten geproduceerd die voldoen aan een standaard voor integriteit, waarde en efficiëntie. Het assortiment is door de jaren heen enorm uitgebreid en hierop is men bij Wahl trots. Zowel op de oude vertrouwde producten die van topkwaliteit zijn, als op het grote aantal innovatieve producten voor nu en in de toekomst. Het merk is een leverancier voor verschillende sectoren, van kappers tot de haarverzorging van dieren; trimmen en groomen. Het grootste aandeel van deze producten vind je bij de benodigdheden op rundvee, paarden en schapen te scheren. Als je specifiek op zoek bent naar artikelen voor je paard kun je ook terecht bij onze paardenverzorging en voor een trimmer voor bijvoorbeeld een hond kunt u een kijkje nemen bij de honden trimbenodigdheden.

Wij hebben bij Agradi een zeer divers assortiment aan producten van het merk Wahl. Zo verkopen we trimmers en tondeuses, maar voor het onderhoud hiervan hebben we ook reinigers en scheerolie. En wanneer de messen versleten zijn hoef je natuurlijk geen heel nieuw apparaat te kopen. Dat koop je bij ons gewoon losse snijmessen. Daarnaast hebben we voor de paarden ook nog eens verschillende borstels. Paarden worden immers niet alleen geschoren, maar ook regelmatig geborsteld. Walh biedt keuze uit borstels met harde of zachte haren of een borstel met een combinatie hiervan. Daarnaast is er ook een speciaal hoofdborsteltje met zachte haren zodat je het hoofd van je paard ook zachtjes kunt borstelen.

Kortom, wat je ook zoekt van Wahl, wij hebben het voor je! En natuurlijk tegen de beste prijs. In een ieder zijn prijscategorie valt er wel iets te vinden. Kom dus snel kijken wel product voor jou geschikt is!