Outlet

Wagner Transporthulpen

 1. Wagner Transporthulp 400kg

  Wagner Transporthulp 400kg

  33,65
  0
 2. Wagner Multiroller

  Wagner Multiroller

  7,99
  0
Aantal per pagina:
20 100
In ons assortiment hebben wij heel veel verschillende soorten producten. Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen of je komt het wel tegen. Jij hebt gewoon heel veel opties waaruit je kan kiezen. Zo vind je bijvoorbeeld een handige transporthulp. Hiermee kan je hele zware spullen gemakkelijk vervoeren zonder dat je gezondheidsklachten oploopt. Je schuift de loodzware spullen op de transporthulper door hem eronder te schuiven en je hebt meteen resultaat. Vervolgens kan je hem gemakkelijk rondrijden. Ideaal als je dus zware objecten moet vervoeren. Naast dat wij een ruim aanbod in producten van Wagner hebben, willen wij onze website graag zo toegankelijk mogelijk houden. Steeds zijn wij opzoek naar manieren om de website zo overzichtelijk te houden. Daarom dat wij tegenwoordig alle producten netjes indelen in categorieën. Hierdoor heb jij veel meer tijd om door de verschillende keuzes van Agradi te bladeren. Ook ben je minder tijd kwijt aan het zoeken van artikelen. De transporthulpen van Wagner kom je tegen bij onze kruiwagens.

Het merk Wagner heeft al een tijd lang ervaring als het gaat om het produceren van artikelen. In 1953 werd het bedrijf opgericht en werd meteen de eerste verfspuiter ontwikkeld. Inmiddels worden er op veel meer vlakken artikelen gemaakt. Zoveel zelfs dat het bedrijf tegenwoordig actief is in 17 landen en met meer dan 1500 werknemers elke dag nieuwe ideeën probeert te verzinnen. Bij elk nieuw ontwerp wordt er rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Deze manier slaat goed aan want het bedrijf beschikt over een ISO9001-certificaat wat aangeeft dat de artikelen van goede kwaliteit zijn. 

Kortom, in het assortiment kom je veel verschillende producten tegen. Bij Agradi koop je alles van Wagner voor de beste prijs. Daar komt nog eens bij dat vele artikelen nu meedoen aan de stickeractie. Hiermee krijg je extreem veel korting bovenop de standaard lage prijs. Daarnaast hebben wij nog veel meer producten in de aanbieding. Op onze Sale pagina vind je al deze handige artikelen. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.