Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting op diverse merken!

Nu al Black Friday deals bij Agradi: Tot 40% korting!

Volpi Rugspuiten en Sproeiers

Volpi is een merk dat je tegenkomt in de online webwinkel van Agradi. Het merk produceert vele artikelen die te gebruiken zijn in bijvoorbeeld de tuin. Hierbij kan je dus denken aan producten die het onkruid bestrijden waardoor je tuin er weer helemaal fris en fruitig uitziet. Niemand wordt namelijk gelukkig van een tuin vol met onkruid. Daarom dat je al deze handige artikelen van Volpi nu koopt bij Agradi.
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

In ons assortiment kom je zeer veel verschillende soorten artikelen tegen die te gebruiken zijn in de tuin. Daarmee heb jij ontzettend veel opties waaruit je kan kiezen waardoor de kans veel groter wordt dat je jouw gewenste artikel bij ons vind. Zo heb je bijvoorbeeld een handige rugspuit waarmee je je onkruid gemakkelijk bestrijd. De naam van dit product is rugspuit omdat je hem gemakkelijk op je rug kan dragen. Daarmee is het een nog nooit zo leuk geweest om je onkruid weg te halen. Naast de producten die wij aanbieden, willen wij ook onze website zo klantvriendelijk mogelijk houden. Een website waar alles door elkaar staat is niet prettig. Daarom proberen wij onze site zo overzichtelijk mogelijk te houden. Wij verdelen onze producten dan ook in verschillende categorieën. Hiermee hou jij gemakkelijk het overzicht en vind je heel gemakkelijk jouw producten. Volpi vind je met de rugspuiten en sproeiers terug bij onze onkruidbestrijding.

Het merk Volpi is opgericht in 1879 in Italië. In het begin werden vooral afvalzakken ontwikkeld maar al snel kwamen hier steeds meer producten bij. Het doel was om steeds nieuwe uitrustingen te maken voor de tuin. De kernwoorden die gebruikt worden door het bedrijf zijn comfort, degelijk en vooral gebruiksvriendelijk. De artikelen van dit merk zijn kwaliteitsproducten. Dat wordt onder andere bewezen door het ISO9001 certificaat. Dit certificaat geeft aan dat producten voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen. Hiermee weet je dus zeker dat het uitstekende artikelen zijn. 

Kortom, bij Agradi koop je alle producten die je nodig moet hebben van Volpi. Vooral als je opzoek bent naar handige onkruidbestrijders zit je met dit merk in de goede richting. Daarom koop je deze artikelen nu voor de beste prijs bij ons. Daar komt nog eens bij dat vele producten meedoen aan de stickeractie. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de standaard lage prijs. Ze worden dus nog goedkoper. Ook hebben wij nog veel meer handige en slimme producten in de aanbieding. Deze zijn allemaal te vinden op onze Sale pagina. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.