Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Speelgoed

Speelgoed voor jouw vogel vind je het goedkoopst bij Agradi.nl! Wij hebben een breed assortiment met verschillend speelgoed voor jouw vogel. Bij Agradi vind je diverse klimattributen zoals touwen, ladders, belletjes, nestjes en spiegeltjes. Wat je ook zoekt voor jouw vogel bij Agradi vind je het altijd voor de goedkoopste prijzen. Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Sale
Kerbl Speelschommel 30cm
€ 4,99€ 4,49-10%

Kerbl Speelschommel 30cm

(9)
Sale
Birrdeeez Sekelbos Rope Stick Rt1
€ 5,20€ 4,16-20%

Birrdeeez Sekelbos Rope Stick Rt1

(0)
Sale
Jw Activitoy Fancy Mirro
€ 3,95€ 3,56-10%

Jw Activitoy Fancy Mirro

(3)
Sale
Kerbl Klimframe voor Vogels 25cm Ø 13mm
€ 5,49€ 4,94-10%

Kerbl Klimframe voor Vogels 25cm Ø 13mm

(13)
Pawise Bird Bell
€ 3,60

Pawise Bird Bell

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Wij hebben een breed assortiment met verschillend speelgoed voor jouw vogel. Bij Agradi vind je diverse klimattributen zoals touwen, ladders, belletjes, nestjes en spiegeltjes. Wat je ook zoekt voor jouw vogel bij Agradi vind je het altijd voor de goedkoopste prijzen.

Deze producten zijn natuurlijk gemaakt van hoogwaardige materialen zodat het lang mee gaat en jouw vogel er veel plezier van kan hebben. Het speelgoed voor jouw vogel kun je vaak makkelijk bevestigen in zijn/haar kooi. Het is ook weer makkelijk te verwijderen zodat je het kunt schoonmaken of vervangen.

Na het aanschaffen van een mooie vogelkooi kun je gaan kijken voor speelgoed voor het eigen vermaak van jouw vogel. Het is natuurlijk fijn dat jouw vogel zichzelf nooit hoeft te vervelen. Daarom vind je in deze productcategorie bekende merken zoals Beeztees en Kerbl. Deze producten zijn verkrijgbaar in verschillende materialen zoals acryl, touw en hout en bevatten geen giftige kleurstoffen.

Het speelgoed bij Agradi is speciaal voor het stimuleren, activeren en plezieren van kleine, middelgrote en grote vogels. Vogels hebben afleiding nodig en zijn graag bezig. Vogelspeelgoed mag daarom in geen enkele kooi ontbreken. Sommige vogels vinden het namelijk erg leuk om te klimmen en klauteren daarom vind je in ons assortiment verschillende klimtouwen.

Om te zorgen dat de zintuigen van jouw vogels steeds opnieuw geprikkeld worden is het handig om de kooi niet te vol te hangen. Je kunt daarom het speelgoed afwisselen en hierdoor is jouw vogel ook niet snel uitgekeken op het speelgoed. Een gelukkige vogel willen we natuurlijk allemaal!

Kortom zoek je voor jouw vogel leuk speelgoed voor in zijn of haar kooi? Dan kun je voor het goedkoopste speelgoed altijd terecht bij Agradi.nl. Bij Agradi hebben wij een speciale stickerkorting waarmee je profiteert van leuke kortingen op vele artikelen in onze afdeling voor Huisdieren. Zo vind je ook veel vogel speelgoed met de stickerkorting. Voor de verzorging en gezondheid van jouw vogel kun je terecht bij onze Vogeldrogist. Dus shop nu snel alles voor jouw vogels, zoals speelgoed, voor de scherpste prijzen in de webshop van Agradi.nl!