Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Orgaanondersteuning

In deze productcategorie vind je verschillende producten die de organen van vogels ondersteunen.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Beaphar Ruihulp+ 50gr
€ 7,95€ 7,34-8%

Beaphar Ruihulp+ 50gr

(2)
Beyers Lookolie 400ml
€ 12,40

Beyers Lookolie 400ml

(0)
Agradi's keuze
cdVet BirdVital
Vanaf€ 13,29-5%

cdVet BirdVital

(0)

Populaire merken

Aantal per pagina:

Zo nu en dan hebben huisdieren wat extra ondersteuning nodig om hun gezondheid zo optimaal mogelijk te houden. Ook vogels kunnen af en toe een supplement gebruiken. Voor een goede gezondheid is het van belang dat de organen hun werk blijven doen. De organen zorgen voor verschillende lichaamsprocessen die van levensbelang zijn. Om de organen zo optimaal mogelijk te laten werken hebben we bij Agradi verschillende producten verkrijgbaar voor vogels.

De darmen van de vogel spelen een rol in de spijsvertering. De dunne darm zorgt onder andere voor het opnemen van voedingsstoffen in de bloedbaan. Om het dier gezond te houden is het dus belangrijk dat de darmen hun werk blijven doen.

Een belangrijk orgaan van vrijwel alle dieren is de huid. De huid vormt een soort beschermlaag voor de inwendige organen. De huid van de vogel wordt weer beschermd door verschillende soorten veren, welke allemaal een eigen functie hebben. Wanneer er irritaties aan de huid optreden, kan dit verschillende ongemakken voor de vogel veroorzaken. Om de huid en veren van de vogel te ondersteunen kan gebruik worden gemaakt van Beaphar Algolith, dit product bestaat uit zee algenmeel. Het product bevat een hoog percentage sporenelementen en vitaminen, waardoor het een bijzonder gunstige werking heeft op alle lichaamsfuncties. Daarnaast heeft het een ondersteunende werking op de algehele conditie, een gezonde huid en veren.

Elk jaar worden vrijwel alle veren op het lichaam van de vogel vernieuwd. Wanneer het dier in goede conditie is zal dit proces normaal verlopen en komen alle veren vanzelf weer terug. Wanneer het dier echter een minder goede conditie heeft, kunnen er verstoringen in de groei van de veren optreden. Deze verstoringen kunnen vervelende bijwerkingen voor de vogel veroorzaken. Om dit te voorkomen kan men gebruik maken van Beaphar Ruihulp Plus, dit product ondersteunt de vogel bij de rui. Het product bevat verschillende aminozuren, pro- en prebiotica, mineralen en vitaminen welke nodig zijn om de rui normaal te laten verlopen.