Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

NU tot 25% KORTING op diverse categorieën! Actievoorwaarden >>

Boeken

Vogelboeken voor extra informatie vindt je het goedkoopste bij Agradi.nl! Voor extra informatie over je vogel kun je bij ons van specifieke rassen vogelboeken vinden. Voor onze allerjongste lezer hebben we leuke kinderboeken, zo kunnen zij alles te weten komen over hun favoriete vogelsoort.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
  1. Zeearend in Nederland
    € 24,95

    Zeearend in Nederland

    (0)
Aantal per pagina:
24 96

Heb je nou altijd al willen weten wat voor vogels er bij jou in de tuin rond vliegen. Dan ben je bij Agradi aan het goeie adres. In ons assortiment hebben wij vogelboeken die je vertellen wat voor vogels je zoal in de tuin kunt vinden. Zo is bijvoorbeeld het boek ‘vogels over de vloer’ een complete gids voor het aantrekken en observeren van de vogels in jouw tuin. Het boek geeft praktisch advies over het voeren van vogels, watergeven, het bieden van nestgelegenheid en er staan duidelijke foto’s in van de vogels die het meest voorkomen in de tuin. Met deze vogelgids maak jij je tuin in een aantal stappen vogelvriendelijk.

Heb je een parkiet, kleine of grote papegaai? Wellicht is het boek "gedrag en opvoeding van kromsnavels" iets voor jou. Deze groep vogels zijn zeer intelligent en hebben vaak meer nodig. Ze kunnen je vaak namelijk veel meer geven dan alleen zitten op een stok. Dit boek vertelt je meer over de interactie tussen mens en vogel. Hoe je je vogel kunt opvoeden en hoe je kunt voorkomen dat de vogel jou opvoedt. Dit vogelboek beschrijft de basisregels, beloningen, positieve bekrachtiging en straf. Echter biedt het ook veel tips over de omgang, het spelen, tam maken en ook voeding, natuurlijk mag de lichaamstaal van de vogels ook niet ontbreken. Voor iedereen die een kromsnavel heeft, of van plan is er een aan te schaffen is dit vogelboek zeker een aanrader.

In de webshop van Agradi kun je van alles vinden op het gebied van vogelboeken. Bij Agradi hebben wij een speciale stickerkorting waarmee je profiteert van leuke kortingen op vele artikelen in onze afdeling voor Huisdieren. Zo vind je ook vogelboeken met de stickerkortingen. Daarnaast kun je altijd terecht op onze Sale pagina. Voor het verzorgen van de gezondheid van jouw huisdier, kun je terecht bij onze Vogeldrogist. Shop nu snel jouw vogelboek voor de scherpste prijzen in de webshop van Agradi.nl!