Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

NU tot 35% korting op ZOMERCOLLECTIES 2021! Actievoorwaarden >>

Bodembedekking

Bodembedekking voor jouw vogels koop je bij Agradi.nl! Op de bodem van jouw vogelkooi moet voor jouw vogel een goede bodembedekking komen.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Vogelzand 2,5KG
  € 2,19 € 1,89 -14%

  Kerbl Vogelzand 2,5KG

  (10)
 2. Sale
  Kerbl Vogelzandtapijt 28x43cm 6 Bladen
  € 4,69 € 3,95 -16%

  Kerbl Vogelzandtapijt 28x43cm 6 Bladen

  (6)
 3. Puik Beukenhoutsnippers 6mm Fijn
  vanaf € 8,00

  Puik Beukenhoutsnippers 6mm Fijn

  (3)
 4. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Dit is niet alleen voor het comfort maar ook voor de hygiëne erg belangrijk. Elke vogel is natuurlijk anders daarom hebben wij een breed assortiment met verschillende bodembedekkers voor jouw vogel. Je kunt verschillende bodembedekkers vinden zoals schelpenzand, oestergrit, duivengrit, kippengrit en houtsnippers. Ook hebben wij verschillende merken in deze categorie, zoals Bird's, Puik en Tijssen. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen in onze Merkenshop!

Je wilt natuurlijk het beste voor jouw vogel daarom kun je bijvoorbeeld kiezen voor schelpenzand, dit is speciaal samengesteld voor jouw vogel. Doordat schelpenzand op een hoge temperatuur gesteriliseerd is, is dit product bacterie- en kiemvrij. Dit zorgt voor een veilige- en hygiënische omgeving voor jouw vogel. De schelpen hierin helpen jouw vogel zijn zaden beter te vermalen en te verteren wanneer ze dit op eten.

Vogelgrit draagt ook bij aan de gezondheid van jouw vogel doordat vogelgrit bestaat uit calcium en ander mineralen. Dit heeft een vogel nodig bij het maken van de eischaal, zijn algemene groei en zijn gezondheid. De vogels zullen dit naar eigen behoefte opnemen. Doordat het vogelgrit vaak gemengd is met schelpenzand en het hierdoor vaak snel vies wordt vanwege de ontlasting van de vogel kun je vogelgrit zoals bijvoorbeeld oestergrit of maagkiezel aanbieden in een bakje voor jouw vogel. Dit is ook terug te vinden ons assortiment. Tevens zorgt maagkiezel ook voor een goede spijsvertering bij jouw vogel. Een gezonde vogel willen we natuurlijk allemaal!

Naast bodembedekkers kun je ook nestmateriaal vinden in ons assortiment. Zo hebben wij materiaal van katoen wat helemaal natuurlijk en volledig verteerbaar nestmateriaal is. Nestmateriaal kun je voor het begin van elk broedseizoen aanbieden aan jouw vogel. Je kunt beginnen met het aanbieden van kleine hoeveelheden en vervolgens dit aanvullen naar de behoefte van jouw vogel. Dit stimuleert jouw vogel om te beginnen met het bouwen van een nestje.

Kortom zoek je voor jouw vogel fijne en hygiënische bodembedekking dan kun je voor de goedkoopste artikelen altijd bij Agradi terecht. Voor de verzorging van de gezondheid van jouw vogels kun je terecht bij onze Vogeldrogist. Dus shop nu snel alles voor jouw vogelkooi voor de scherpste prijzen in de webshop van Agradi.nl!