Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Vliegenmeppers

Koop bij Agradi online de goedkoopste vliegenmeppers!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. ShooAway Vliegenverjager
  € 17,50

  ShooAway Vliegenverjager

  (9)
 2. Esschert Vliegenmepper leer 11,5x1,2x51,8cm
  € 5,75 € 4,60 -20%

  Esschert Vliegenmepper leer 11,5x1,2x51,8cm

  (8)
 3. Knock Off Vliegenmepper Telescopisch 1 st
  € 3,15

  Knock Off Vliegenmepper Telescopisch 1 st

  (0)
 4. BSI Elektrische Vliegenmepper Fly-Shock
  € 6,50 € 6,18 -5%

  BSI Elektrische Vliegenmepper Fly-Shock

  (0)
 5. Esschert Vliegenmepper kunststof/metaal ass
  € 1,39 € 1,11 -20%

  Esschert Vliegenmepper kunststof/metaal ass

  (1)
1
Aantal per pagina:
24 96
Vliegen in huis zijn vaak erg vervelend en kunnen voor veel irritatie zorgen. Wanneer men liever geen kleefrol in de woonkamer of keuken wil ophangen, kan gekozen worden voor een vliegenmepper. Een vliegenmepper wordt al erg lang gebruikt bij overlast van vliegen binnen- en buitenshuis. Agradi heeft verschillende soorten vliegenmeppers in het assortiment.
 
Er kan gekozen worden voor een vliegenmepper waarbij men gebruik kan maken van de ‘eigen kracht’. Met deze kunststof vliegenmepper dient men met enige precisie de vlieg te raken. Echter hebben vliegen vaak snel in de gaten wanneer ze bedreigd worden, vandaar dan ook enige snelheid vereist is. Deze vliegenmepper is in verschillende kleuren verkrijgbaar.
 
Er kan ook gekozen worden voor een elektronische vliegenmepper, voor deze vliegenmepper is wat minder snelheid nodig en wordt geen beroep gelegd op de ‘eigen kracht’. Daarnaast voorkomen elektrische vliegenmeppers dat er vlekken ontstaan op meubels, behang en muren. De eerste variant waarvoor men kan kiezen is de HG Elektrische Vliegenmepper hgx. Deze vliegenmepper heeft het model van een tennisracket en werkt op batterijen. Wanneer de vliegen, muggen of zelfs wespen op het rooster gaan zitten, zullen ze een elektrische schok krijgen.
Een tweede variant waarvoor gekozen kan worden is de Holland Animal Care The Back Power Swatter vliegenmepper. Deze elektrische vliegenmepper heeft een uniek design waardoor het veilig is voor kinderen en huisdieren. Het spanningsrooster zit tussen twee beschermlagen, waardoor alleen de insecten en vliegen op het rooster een elektrische schok krijgen.
 
Er kan ook voor gekozen worden om de vliegen te vangen in een val of met behulp van een magneet. Wanneer men kiest voor de Victor Fly Magnet Vliegenval worden de vliegen aangetrokken met behulp van een lokstof, welke bij het artikel wordt geleverd. Van deze lokstof zijn eventueel ook navullingen verkrijgbaar. Deze val vangt de vliegen vervolgens op, waardoor er geen vlekken zullen ontstaan op meubels en dergelijke. Het artikel kan binnen- en buitenshuis gebruikt worden en meerdere malen te gebruiken (herbruikbaar). Voor eenmalig gebruik kan gekozen worden voor de Victor Fly Magnet Bag Trap Vliegenval Hangmodel. Ook dit product trekt vliegen aan met behulp van een lokstof.
 
Naast bovengenoemde manieren kan er ook gekozen worden om de vliegen te verjagen. Dit kan gedaan worden met behulp van de ShooAway Vliegenverjager. De ShooAway verjaagt de insecten zonder vieze geuren, chemicaliën of dode vliegen op de tafel. De ShooAway beschikt over een duurzame motor en is stijlvol vormgegeven. De motor werkt nagenoeg geruisloos, waardoor er geen overlast wordt veroorzaakt. Het eventueel aanraken van de vleugels is daarnaast geheel veilig door de ‘soft touch’ stop, hierdoor kan het product ook gebruikt worden in de buurt van kinderen.
 
Hebben uw dieren last van vliegen? Kijk dan snel in de productcategorie vliegenspray