Outlet

Vitapol Knaagdierenvoer

 1. Vitapol Compleet Voeder Chinchillas Emmer 3l
  Outlet

  Vitapol Compleet Voeder Chinchillas Emmer 3l

  6,97
  0

  Op voorraad Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden

Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan smakelijke vogelsnacks en knaagdiersnacks. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Een van de betrouwbare merken in onze webshop is Vitapol. Zij leveren snacks en voer voor vogels en knaagdieren van hoge kwaliteit. Vitapol is in 1992 opgericht en heeft in die jaren veel onderzoek gedaan naar de beste ingrediënten. Het voer van Vitapol bestaat daarom uit zorgvuldig gekozen natuurlijk ingrediënten en gezonde porties. De recepten van Vitapol zijn perfect uitgebalanceerd aan de verschillende behoeftes van elk knaagdier of vogel. Het voer zorgt voor een goede spijsverteging en aanvulling van mineralen en vitamines. Je huisdier zal altijd vol energie zitten en stralen van goede gezondheid. Het merk gaat voor uitstekend kwaliteit tegen een optimale prijs.

Het assortiment van Vitapol bestaat uit voer en snacks voor verschillende dieren. Het voer en de snacks zijn aangepast aan het dieet van elk knaagdier of vogel. Vitapol is er voor muizen, chinchilla’s, degoe's, ratten, hamsters en diverse soorten vogels. Dat vraagt ook een divers assortiment met verschillende smaken. Je kan kiezen uit de beste granen, groenten, fruit en andere smakelijke ingrediënten. Je huisdier zal er van smullen!

Alle producten van Vitapol zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze vogel- en knaagdierensnacks aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Vitapol meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle vogelliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerlekkerste en goedkoopste vogelsnacks!