• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Aquariumverzorging

 1. Sale
  € 1,69 € 1,52 -10%
  Ebi Dubbele Houder Met Zuiger
  (0)
 2. Outlet
  € 2,75 € 0,41 -85%
  Beeztees Zuignap Voor Verwarmers Groen 2 Stuks 39x18mm
  (1)
 3. Outlet
  € 1,59 € 0,24 -85%
  Beeztees Zuignap Stervormig Transparant 2 Stuks 22x11mm
  (0)
 4. Outlet
  € 1,59 € 0,24 -85%
  Ebi Dubbele Zuiger 2st - 32mm
  (0)
 5. Outlet
  € 8,59 € 1,29 -85%
  Fluval C3 Schuimstof/polyester Patroon 3st
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Aquariumverzorgingsmiddelen kunnen reinigend werken voor het water of voor het aquarium zelf, verder zijn er ook nog aquariumverzorgingshulpmiddelen die voorkomen dat het aquarium vies wordt, denk bijvoorbeeld aan schepnetjes. Het is erg belangrijk om regelmatig het aquarium schoon te maken, omdat de vissen anders grote kans lopen om ziek te worden. Daarnaast is het ook geen fraai gezicht wanneer het aquarium bijvoorbeeld groen kleurt. Lees dus snel verder om erachter te komen welke aquariumverzorging jij nodig hebt!

Er zijn veel reinigingssystemen voor visaquaria die helpen om het aquarium fris te houden. Soms heb je alleen niet een heel nieuw systeem nodig, maar slechts één onderdeel waarmee het reiniging set weer compleet is. Hiervoor hebben wij verschillende onderdelen te koop, denk bijvoorbeeld aan filter sponzen en aan zuignappen waarmee het reinigingssysteem voor aquaria mee wordt bevestigd.

Verder zijn er in onze webshop verschillende aquariumverzorgingsmiddelen te vinden waarmee het water kan worden gereinigd. Zo hebben wij een aquariumverzorgingsmiddel van het merk Esha waarmee achttien verschillende ziektes kunnen worden voorkomen bij je vissen.  Hierbij zitten onder andere schimmels die onder andere veroorzaakt worden door vies aquariumwater. De druppels uit het flesje kunnen makkelijk aan het water worden toegevoegd en bied daarnaast je vissen een goede gezondheid. Dit aquariumverzorgingsmiddel is dus onmisbaar wanneer je het beste wilt voor je vissen.

Verder bieden wij je nog vele andere soorten producten voor aquariumverzorging. Zo hebben we nog zuurstofschelpen waardoor het water langer helder en schoon blijft, wat ervoor zorgt dat er wat minder onderhoud is aan het aquarium. Andere producten voor aquariumverzorging zijn filterkorrels, deze hebben dezelfde werking als zuurstofschelpen.

Als laatst verkopen wij ook diverse thermometers waarmee je nauw de temperatuur van het water kan bijhouden. Dit essentiële hulpmiddel zorgt ervoor dat het water op een aangename temperatuur voor de vissen blijft, en tegelijkertijd niet het vervuilen van het water bevorderd. De thermometers meten een temperatuur van tussen de 20 en de 35 graden.

Naast aquariumverzorgingsmiddelen hebben wij ook andere hulpmiddelen voor wanneer u een aquarium in bezit hebt. Denk bijvoorbeeld aan aquariumdecoratie en aan aquariumlampen.