• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 20% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

20% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Aquariumpompen

 1. Outlet
  Ebi Uitstroomsteentje 2x Wit 30 X 15 X 15mm
  € 0,89 € 0,13 -85%
  Ebi Uitstroomsteentje 2x Wit 30 X 15 X 15mm
  (0)
 2. Outlet
  Ebi Bol-uitstroomsteen Blauw 3cm
  € 1,09 € 0,16 -85%
  Ebi Bol-uitstroomsteen Blauw 3cm
  (0)
 3. Outlet
  Superfish Zuiger
  € 3,29 € 0,49 -85%
  Superfish Zuiger
  (0)
 4. Outlet
  Superfish Beluchting Toebehoren Set Blist
  € 13,19 € 1,98 -85%
  Superfish Beluchting Toebehoren Set Blist
  (0)
 5. Outlet
  Pitti Luchtsteen Keramisch 15cm
  € 7,09 € 1,06 -85%
  Pitti Luchtsteen Keramisch 15cm
  (0)
 6. Outlet
  Kerbl T-verbinder Ventiel Groen 2 St.
  € 1,95 € 0,29 -85%
  Kerbl T-verbinder Ventiel Groen 2 St.
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Een goede aquariumpomp is een zeer noodzakelijk hulpmiddel wanneer je in het bezit bent van een aquarium. Voor zowel zoet als voor zout water is het van belang dat het water regelmatig gefilterd wordt, een aquariumpomp helpt hierbij. Aquariumpompen filteren het water van het aquarium en zorgt ervoor dat het water blijft circuleren. Verder halen aquariumpompen vuil uit het water, zodat je vissen en andere waterdieren en planten gezond blijven en het aquarium schoon blijft. Kijk snel verder voor belangrijke aspecten voor wanneer je opzoek bent naar een aquariumpomp!

Allereerst is het van grote noodzaak dat de waterpomp goed past bij het aquarium. Zo heeft iedere aquariumpomp zijn eigen capaciteit. Er moet dus goed gekeken worden naar hoeveel water de aquariumpomp kan zuiveren voordat je de pomp in gebruik neemt. Daarnaast is een te grote aquariumpomp ook niet mooi en onnodig. Kijk dus goed bij de productbeschrijving van de aquariumpomp of deze geschikt is voor jouw aquarium. Verder zijn sommige waterpompen voor aquaria enkel geschikt voor zoet of voor zout water. Andere aquariumpompen kunnen weer voor beide gebruikt worden.

Als je opzoek bent naar een goede aquariumpomp zijn er nog een aantal andere aspecten van belang waarmee je rekening kan houden. Zo is het bijvoorbeeld prettig als de aquariumpomp weinig geluid maakt. Ook zit er vaak verschil in hoe vaak je een aquarium schoon moet maken en of dit makkelijk kan of gecompliceerd is. Wanneer je vissen voor de hobby hebt, is het natuurlijk aan te raden om een gebruiksvriendelijke pomp kiezen.

Naast de complete pompen hebben wij ook allerlei losse elementen voor wanneer je al in het bezit bent van een goede aquariumpomp. Deze onderdelen kunnen bijvoorbeeld oude of vieze onderdelen vervangen, zodat de werking van de aquariumpomp weer beter wordt. Voorbeelden van losse onderdelen voor aquariumpompen zijn filters, luchtslangen, ventielen en zuignappen.

Naast alles voor je aquariumpomp verkopen wij ook nog andere mooie spullen voor in het aquarium. Denk bijvoorbeeld aan leuke aquariumdecoratie of aan waterplanten voor in het aquarium. Zo maak je het aquarium een fijn thuis voor je vissen met de hulp van Agradi