• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Aquarium verlichting

 1. Sale
  vanaf € 37,63
  Juwel Helialux Lichtbalk Led
  (16)
 2. Outlet
  € 35,99 € 5,40 -85%
  Glo Voorschakelapparaat 1x20w T8 I6 O12 P360 24,5x13x8cm
  (0)
 3. Outlet
  € 26,99 € 4,05 -85%
  Sylvania Daylightstar 18W 60cm
  (0)
 4. Outlet
  € 43,66 € 6,55 -85%
  Arcadia T5 Marine White Lamp 54 Watt 115cm
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Verlichting voor in het aquarium is een erg belangrijk onderdeel wanneer je aquariumvissen hebt. Aquariumverlichting heeft verschillende werkingen voor zowel de presentatie van het aquarium als voor de gezondheid van de vissen en aquariumplanten. Aquariumverlichting is verkrijgbaar in zeer veel verschillende uitvoeringen waardoor het belangrijk is om te weten wat je met de verlichting voor het aquarium wilt bereiken en welke aquariumlamp hierbij past. Lees dus gauw verder om meer informatie te krijgen over de aquariumlampen van Agradi!

Allereerst is er speciale aquariumverlichting die speciaal zijn afgestemd op een bepaald soort vis. Hierbij wordt er op de kleuren van de vissen gelet en op  de lichtsterkte. Zo zijn er speciale vislampen die speciaal zijn ontwikkeld voor tropische vissen, waarbij felle kleuren een extra mooie vertoning zijn. verder wordt er bij tropische vissen ook nog onderscheid gemaakt in de verschillende kleuren. Zo zijn is er speciale verlichting voor aquaria waarin groen of oranje extra geaccentueerd wordt.

Een andere functie van aquariumlicht is het nabootsen van de natuurlijke omstandigheden van de vissen en van de waterplanten. Door het zonlicht na te bootsen houd je zowel je vissen als de waterplanten gezond. Daarbij komt dat bepaalde verlichting voor in aquaria ook helpt bij het bestrijden van algen, die onder andere kan gaan groeien op de waterplanten en op de attributen die je in het aquarium hebt geplaatst. Wanneer er eenmaal algen aanwezig zijn in het aquarium, is het moeilijk om deze te verwijderen en daarom is het beter om dit te voorkomen. Daarnaast gebruiken algen de nodige voedingsstoffen uit het water, terwijl deze voedingsstoffen eigenlijk door de waterplanten gebruikt moeten worden om in leven te blijven.

Ledverlichting voor in aquaria heeft als voordeel dat deze lampen zeer weinig energie verbruiken en daarnaast een prettig en helder licht geven. Ze aquariumverlichting is daarnaast geschikt voor veel soorten aquaria. Ledverlichting voor in het aquarium is van een hoge kwaliteit en gaat daarnaast ook lang mee. Wij verkopen bijvoorbeeld de Adm 16 ledsverlichting welke voor een voordelige prijs te verkrijgen is.

Ook voor diverse andere spullen voor aquariumvissen kun je altijd terecht bij Agradi. Zo hebben wij een ruim assortiment aan aquariumplanten en aquariumdecoratie. Ook hebben wij een Sale pagina waar regelmatig aquariumbenodigdheden in de aanbieding komen.