• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 20% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

20% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Aquariumdecoratie

 1. Outlet
  Sydeco Display Magic Fiesta Colours per Stuk 16cm
  € 9,19 € 1,38 -85%
  Sydeco Display Magic Fiesta Colours per Stuk 16cm
  (0)
 2. Outlet
  Sydeco Tropical Moss 8cm
  € 12,19 € 1,83 -85%
  Sydeco Tropical Moss 8cm
  (0)
 3. Outlet
  Aqua D Ella Moss Ball 6x4,5x3,5cm
  € 3,99 € 1,20 -70%
  Aqua D Ella Moss Ball 6x4,5x3,5cm
  (0)
 4. Outlet
  Juwel Poster 2 Xl/150x60cm
  € 7,09 € 1,06 -85%
  Juwel Poster 2 Xl/150x60cm
  (2)
 5. Sale
  Aqua D Ella Floating Rock With Sucker
  vanaf € 11,04 -15%
  Aqua D Ella Floating Rock With Sucker
  (0)
 6. Sale
  Aqua D Ella Clown Fish
  € 8,99 € 7,64 -15%
  Aqua D Ella Clown Fish
  (0)
Aantal per pagina:
20 100

Met aquariumdecoratie maak je het vissenverblijf sfeervol en biedt je daarnaast je vissen een prettige omgeving om in te leven. Aquariumdecoratie is zeer veelzijdig en kan bijna in elk soort aquarium worden geplaatst. Verder zijn er verschillende soorten modellen van aquariumdecoratie, die elk bij een andere soort vis passen. Zo kunnen felle aquariumdecoratiestukken prachtig zijn bij felgekleurde vissen. Verder hebben we ook grappige attributen voor in de vissenkom waarmee je visaquaria een genot voor het oog is. Als je verder leest, zal je ontdekken wat wij je allemaal kunnen bieden voor visaquariumdecoratie.

Allereerst hebben we mooie basisdecoratie voor in het vissenaquarium, waarmee de eerste stap is gezet om het aquarium te versieren. Waarmee je begint als je het aquarium gaat decoreren is een bodem van bijvoorbeeld kiezelsteentjes. De aquariumgrondversiering is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is gemaakt van verschillende materialen. Andere veelvoorkomende ondergronden voor in het aquarium zijn grind van verschillende groottes, dit is verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren zoals blauw, roze en paars. Ook hebben we nog glimmende bodembedekking, en zeer licht en natuurlijk grind. Kortom, om een goede basis te hebben voor je aquarium is een bodembedekking een goede eerste stap.

Daarnaast heeft Agradi diverse extra versiering voor op de bodem. Voorbeelden daarvan zijn decoratie zeesterren in verschillende kleuren en verschillende soorten nepdieren zoals kikkers.

Ook hebben we aan aquariumdecoratie verschillende standbeelden en vissenhuisjes. De standbeelden zijn zeer verschillend. De aquariumdecoratie standbeelden zijn onder andere van verschillende Disney figuren. Vissenhuisjes zijn er in veel verschillende vormen te krijgen. Zo hebben we vishuisdecoraties in de vorm van hout of in de vorm van stenen. Verder hebben we ook aquariumdecoratie dat lijkt op verschillende soorten zeeplanten in vele kleurrijke soorten.

Voor alle overige aquariumdecoratie moet je zeker eens verder kijken bij ons grote assortiment. Naast aquariumdecoratie verkopen wij ook andere handige spullen om je vissen niets te kort te laten komen. Voorbeelden van deze artikelen zijn schepnetjes voor visaquaria en aquariumlampen. Ben je verder nog op zoek naar vissenvoeding, dan kan je bij het vissenvoer van Agradi vast het meest geschikte voer voor je vissen vinden!