Outlet

Visaquaria

 1. Beeztees Drijvend Kweekbakje
  Outlet

  Beeztees Drijvend Kweekbakje

  vanaf 3,65
  6

  Op voorraad Voor 23:59 besteld, morgen verzonden

 2. Faunabox
  Outlet

  Faunabox

  vanaf 4,89
  3
Aantal per pagina:
20 100

De visaquaria van Agradi zijn er in vele soorten en maten te verkrijgen zodat wanneer je vissen gaat kopen, of gewoon een nieuw aquarium nodig hebt, je de vissen een perfect verblijf geeft, waardoor de vissen gezond blijven en lang blijven leven. Voor ons brede assortiment aan vissen aquaria moet je vooral verder lezen en kijken of het perfecte visaquarium er ook voor jouw bij zit!

Wij verkopen vis aquaria in veel verschillende prijsklassen, zodat iedereen een goede keuze heeft. Wij hebben aquaria voor mensen die net beginnen met het houden van vissen, dit zijn wat simpelere en minder dure modellen. Daarnaast hebben we ook zeer professionele en luxe uitvoeringen die voor echt visliefhebbers een perfecte keuze is! De vissenkommen en visaquaria zijn hoofdzakelijk gemaakt van glas en sommige varianten zijn gedeeltelijk gemaakt van hard plastic. De afmetingen van de verschillende aquaria voor vissen is erg uiteenlopend. Zo heeft Agradi bijvoorbeeld zeer compacte modellen, maar ook aquaria die geschikt zijn voor grotere aantallen aan vissen.

Ook hebben wij zeer moderne en luxe visaquaria waarbij er een onderstel verkrijgbaar is zodat je de aquarium niet op een tafel of op een kast hoeft te zetten. Zo heeft het aquarium de perfecte hoogte om de vissen te bekijken en om het aqarium schoon te maken. Daarnaast staat het aquarium zeer stevig op deze onderstellen en zijn deze aquaria met onderstellen makkelijk te verplaatsen.

Verder zijn de verschillende vis aquaria te koop in verschillende mooie kleuren. Ook verkopen wij andere handige attributen om de aquaria mee op te leuken en waardoor het aquarium gaat lijken op een natuurlijke omgeving voor de vissen. Ook heeft Agradi verschillende middelen om het aquarium schoon te houden, waardoor je vissen gezond blijven.

Ben je verder nog opzoek naar gezond vissenvoer voor je aquariumvissen? Dan bieden wij verschillende soorten vissenvoer waarmee je vissen niets tekort komen. Ben je verder nog opzoek naar een faunabox, dan kan je ook daarvoor eens een kijkje nemen in ons brede assortiment! Ook hebben wij een Sale pagina waar regelmatig aquaria in de aanbieding komen.