Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Aquarium benodigdheden

Bij Agradi vind je alle benodigdheden voor je vis. Voor je vis hebt je allereerst een glazen aquarium nodig. Wij hebben zeer veel aquariums in ons assortiment.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Outlet
  Superfish Zuiger 1216mm Blister 2 St.
  € 3,29 € 2,01 -39%

  Superfish Zuiger 1216mm Blister 2 St.

  (0)
 2. Outlet
  Pitti Luchtsteen Keramisch 15cm
  € 7,09 € 5,15 -27%

  Pitti Luchtsteen Keramisch 15cm

  (0)
 3. Outlet
  Sylvania Daylightstar 18W 60cm
  € 26,99 € 21,30 -21%

  Sylvania Daylightstar 18W 60cm

  (0)
 4. Outlet
  Juwel Helialux Lichtbalk Led
  vanaf € 162,83 -30%

  Juwel Helialux Lichtbalk Led

  (16)
 5. Outlet
  Aqua D Ella Clown Fish
  vanaf € 6,90 -23%

  Aqua D Ella Clown Fish

  (0)
1
Aantal per pagina:
22 94

De merken die wij je te koop aanbieden zijn Agradi, Juwel, Kerbl, Pet Products, Savic en Superfish. De bakken zijn in diverse basiskleuren te verkrijgen. In zeer veel afmetingen hebben wij dan ook aquariums.

Om je aquarium wat op te fleuren hebben wij veel decoratie mogelijkheden. Zo hebben we decoratie achterwanden, stenen, stukken hout, grind, zeeschip. Ook hebben wij thermometers, zodat je de temperatuur in de gaten kunt houden. Ook hebben wij diverse kleine onderdelen, zoals een algenmagneet.

Verlichting in uw aquarium is natuurlijk wel erg makkelijk. Bij de meeste bakken worden een lamp mee verkocht. Maar als je geen lamp heeft gekregen of de lamp is stuk dan hebben wij voor de meeste lampen wel een vervanging. De lampen kunnen wij je goedkoop leveren van de merken Arcadia, Juwel, Pet Products, Superfish, Sylvania. Deze lampen hebben wij in diverse formaten en verschillende Wattages.

Ook verschillende neppe plantjes hebben wij in de aanbieding. Deze hebben we in diverse vormen en formaten, zodat u een afwisselende bak kunt creëren. Plantjes hebben wij van de volgende merken: Agradi, Kerbl, Pet Products, Superfish en Tetra. Ze hebben diverse gewichten en hoogtes.

Bij je aquarium heb je ook een pomp nodig om de zuurstof in het water te verversen en het vuil uit het water te halen. Aangezien er diverse maten bakken zijn er ook diverse soorten pompen nodig. Pompen hebben wij van de merken Elite, Kerbl, Marina, Penn Plax, Superfish, Tetra. Ook staan bij de pompen de filters, zodat je deze een keer kunt vervangen als ze te vies worden. Naast de pompen zijn er ook verwarmingselementen. Deze verhogen de temperatuur in het water wanneer deze te laag zou worden volgen de thermometer.

Wanneer je een aquarium bezit moet deze ook regelmatig schoongehouden worden. In de categorie Aquarium verzorging vindt je alles van middelen om de boel te reinigen tot producten die helpen bij de schoonmaak.

Wanneer je wilt schoonmaken moeten je vissen er natuurlijk ook uit kunnen. Hiervoor hebben wij bij Agradi diverse schepnetten. Netjes kosten niet veel en zijn handig in gebruik. De schepnetten zijn komen van de merken Kerbl en Superfish. De netten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en groen. De grote van de maasjes in het net verschillen per schepnetje en bepaald dan ook hoe goed deze geschikt is voor het vangen van bijvoorbeeld vuil.

Zoek je dus iets voor je vissenaquarium dan ben je bij Agradi zeker aan het goede adres.