Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Visionsmart Hondenspeelgoed en Kattenspeelgoed

Visionsmart ontwikkeld dierenspeelgoed met een missie. Dit merk heeft groot onderzoek gedaan naar wat honden en katten uitdaagt en dat omgezet in innovatief speelgoed voor een betaalbare prijs. Agradi helpt je graag aan het allerleukste speelgoed voor je huisdier. Bekijk hieronder het assortiment van Visionsmart. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan uitdagend speelgoed voor jouw hond en kat. Uiteraard voor een scherp prijs. Jouw huisdier verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Visionsmart is een merk dat speelgoed ontwikkeld voor huisdieren. De naam zegt al veel over het merk, want ze gaan ‘smart’ en met een visie te werk. Want hoe kun je speelgoed voor huisdieren ontwikkelen, zonder dat je weet wat ze triggert. Visonsmart heeft door vele onderzoeken innovatief speelgoed voor huisdieren kunnen ontwikkelen. Wit je bijvoorbeeld dat honden niet volledig kleurenblind zijn? Honden kunnen wel degelijk bepaalde kleuren zien. Uit onderzoek is gebleken dat de felgekleurde kleuren wit en paars goed zichtbaar zijn voor honden. Met dit soort informatie is Visionsmart speelgoed gaan ontwikkelen voor je huisdier. Dit speelgoed triggert de instincten van je huisdier en zal hem uitdagen zowel fysiek al mentaal.

Het assortiment van Visionsmart huisdierspeelgoed bestaat uit verschillende innovatieve producten. De Visionsmart Visi-Ball is een van de populaire producten. Deze bal is in de kleuren wit en paars dat goed zichtbaar is voor je hond, is duurzaam, drijft op water en stuitert perfect. Ook heeft Visionsmart innovatief speelgoed voor katten. Hierbij gaan ze in op het natuurlijk jachtinstinct van je kat, om hem uit te dagen tot spelen. Denk hierbij aan de Visionsmart Cheesy Mouse Hunt. Dit is praktisch onweerstaanbaar speelgoed voor iedere kat, waarbij ze de robot muis moet vangen.

In het kort heeft Visionsmart innovatief speelgoed voor huisdieren ontwikkeld. Het stimuleert de natuurlijke instincten van je hond of kat en triggert ze fysiek en mentaal. Zo voorkom je verveling en blijft je huisdier blij!

Alle producten van Visionsmart zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden dit dierenspeelgoed aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Visionsmart meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle dierenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerbeste huisdierspeelgoed!