Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

-30% op dekens van diverse populaire merken! >

-30% op dekens van diverse populaire merken! >

Virbac Allerderm Spot-on 4ml Hond >10kg 6pip

  • Gratis verzending vanaf € 49,-
  • 90 dagen gratis retour *
  • Ook achteraf betalen
  • Klanten geven ons een 9.2
  • Meer dan 1.000.000 klanten
  • Thuiswinkel Waarborg
  • Trusted Shops

Productomschrijving

Eenvoudig herstel van de integriteit van de huidbarriére. De huid bestaat uit meerdere lagen. De structuur van de buitenste laag van de huid wordt vaak vergeleken met bakstenen in cement. Huidcellen zijn te vergelijken met bakstenen. Tussen de huidcellen zit een soort kitsubstantie, bestaande uit ceramiden, cholesterol en vetzuren, ook wel een huid lipidencomplex genoemd. Dit lipidencomplex is vergelijkbaar met het cement dat de bakstenen bij elkaar houdt. Het lipidencomplex vormt een essentieel bestanddeel van de normale huidbarriére. Waarom is een intacte huidbarriére zo belangrijk? .
Het beschermt het lichaam tegen invloeden van buitenaf, .
Het zorgt ervoor dat er geen vochtverlies optreedt, .
Allerlei ziekteverwekkers worden buiten gehouden Een kapotte muur', ofwel huidbarriére, bezorgt de hond of kat huidproblemen. Bij een aantal veel voorkomende huidaandoeningen speelt het verlies van de normale huidbarriére een cruciale rol, zoals bijvoorbeeld bij allergische huidaandoeningen. Honden en katten met een allergie hebben een veel lagere concentratie lipiden in de huid. Dit kan leiden tot: .
Toename van vochtverlies van en via de huid, .
Toename van de gevoeligheid van deze dieren voor zogenoemde irritantia' vanuit de omgeving, .
Het ontstaan van jeuk en/of ontsteking en mogelijk andere huidproblemen Allerderm spot-on: eenvoudig herstel van de integriteit van de huidbarriére Allerderm spot-on is een gebruiksvriendelijke topicale (dus rechtstreeks op de huid toe te dienen) toepassing die het herstel van de huidbarriére ondersteunt bij honden en katten met huidaandoeningen., Het is een huid lipidencomplex dat qua samenstelling en structuur overeenkomt met die van de lipiden in de huidbarriére. Allerderm spot-on wordt door de huidcellen gebruikt om nieuwe lipidenlagen aan te maken. Hiermee helpt Allerderm bij het herstel van de lipidenlagen van de opperhuid, die samen met de buitenste laag huidcellen de huidbarriére vormen. , Gebruik Allerderm spot-on: Bij huidproblemen 1 pipet per week gedurende 4 weken, aan te brengen op de huid tussen de nek en de staartbasis., Bij ernstige huidproblemen kan Allerderm spot-on rechtstreeks op beschadigde huid worden aangebracht en indien nodig worden ingemasseerd (bijvoorbeeld tussen de tenen, op de ribwand, in oksels en liezen). Bovendien kan het nodig zijn daarbij tijdelijk de frequentie te verhogen naar 2-3 pipetten per week., Als onderhoud kan 1 pipet per maand worden gebruikt.

Specificaties

Bekijk meer

Reviews

Heike uit Merzig op 24-11-2020

Ja, ik raad dit product aan

goed gedoseerd

eenvoudige uitleg, gemakkelijk te gebruiken. Beschrijving begrijpelijk. Ik kijk uit naar het resultaat