Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Vetramil Honingzalf

Honingzalf van Vetramil koop je voordelig online bij Agradi.nl! Vetramil is gespecialiseerd in het maken van zeer hoogwaardige producten voor onder andere honden, katten, paarden en koeien. Ook worden de producten van Vetramil bij mensen gebruikt. Meer informatie

Logo
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Agradi's keuze
Vetramil Honingzalf
Vanaf€ 9,44-1%

Vetramil Honingzalf

(631)
Vetramil Paw Wax 120g
€ 17,98

Vetramil Paw Wax 120g

(12)
Vetramil Spoelvloeistof
Vanaf€ 17,98

Vetramil Spoelvloeistof

(12)
Vetramil Derma Shampoo 150 ml
€ 18,98€ 18,57-2%

Vetramil Derma Shampoo 150 ml

(5)
Aantal per pagina:
24

Het merk heeft een uitgebreid assortiment aan handige en verzorgende producten voor uw dieren waarmee zij goed voor de dag komen. De verschillende producten van Vetramil bevinden zich onder andere in het assortiment van de Drogist voor paarden, honden en katten. Om meer informatie over de Vetramil te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden.

Vetramil honingzalf is een ontwikkeling tussen de Wageningen Universiteit en is een onderdeel van NML Health. NML health maakt natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten en levert deze aan professionals zoals dierenartsen in Nederland en Belgie. De producten van NML health zijn wetenschappelijk onderbouwd en zijn gecertificeerd door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit. Vetramil is een product wat is geproduceerd uit liefde voor dieren en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten om kwaliteit te garanderen.

Vetramil is een productlijn waarbij gebruik is gemaakt van zuivere honing. De producten van Vetramil zijn er in vele uitvoeringen. Zo is er Vetramil Derma Shampoo welke speciaal is ontwikkeld voor honden met een geïrriteerde huid en ook voor paarden kan de shampoo handig zijn. De meest bekende variant van Vetramil, welke ook voor mensen verkrijgbaar is, is de Vetramil Honingzalf. Deze honingzalf is gebaseerd op etherische oliën en is zeer goed smeerbaar. De zalf kan gebruikt worden op vele verschillende wijzen en dient één of twee maal daags aangebracht te worden bij je dieren voor een goed resultaat. De Vetramil honingzalf is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.

Vetramil heeft ook nog een Paw Wax. De Vetramil Paw Wax kan op de voetkussens van honden gesmeerd worden wanneer deze gevoelig zijn. De pootjeswax biedt bij zowel extreem warm als extreem koud weer de nodige bescherming aan de pootjes en voorkomt pijnlijke kloven.

Bij Agradi vind je het uitgebreide assortiment van Vetramil voor een goede algemene verzorging van uw huisdieren. Met het uitgebreide assortiment van Agradi komen jouw dieren niets meer tekort.