• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Magazijn Sale tot 30% korting!

Magazijn Sale tot 30% korting!

Pillenschieters

 1. Sale
  Pillenschieter wegwerp 1 st
  € 0,46 € 0,44 -4%
  Pillenschieter wegwerp 1 st
  (11)
 2. Sale
  Pillenschieter KS Uno Lam / D-Bolus
  € 5,05 € 4,80 -5%
  Pillenschieter KS Uno Lam / D-Bolus
  (1)
 3. Sale
  Pillenschieter Geel KS voor Repidose 1 st
  € 7,00 € 6,65 -5%
  Pillenschieter Geel KS voor Repidose 1 st
  (1)
Aantal per pagina:
20 100

Er zijn verschillende soorten en maten pillenschieters verkrijgbaar. Voor verschillende diersoorten zijn verschillende soorten maten pillenschieters verkrijgbaar. Voor rundvee heeft men bijvoorbeeld een andere maatsoort nodig dan voor het gebruik bij schapen. Men kan de pillen, ook wel bolussen genoemd, eenvoudig in de pillenschieter plaatsen. De pillenschieter wordt vervolgens in de bek van het dier geplaatst, zo ver mogelijk om de kans op een succesvolle toediening te laten toenemen. Wanneer de pillenschieter in de bek geplaatst is, kan eenvoudig de pil worden toegediend.

Een pillenschieter welke veel wordt gebruikt voor schapen is de pillenschieter metaal. Deze pillenschieter is gemaakt van een duurzaam materiaal, waardoor hij langer mee zal gaan. Deze variant is ook beschikbaar in een variant waar twee pillen of bolussen tegelijk in geplaatst kunnen worden. Op deze manier kan men meerdere medicijnen, vitamine of wormenkuren tegelijkertijd geven, waardoor het dier minder stress zal hebben. Voor schapen kan men ook kiezen voor de pillenschieter WW. In deze pillenschieters kan men pillen of bolussen plaatsen welke geschikt zijn voor het schaap.

Voor runderen wordt veel gebruikt gemaakt van pillenschieter Geel KS. Ook de Pillenschieter wegwerp wordt vaak voor runderen gebruikt. Deze pillenschieter is voor eenmalig gebruik en kan men na gebruik weg gooien. Deze pillenschieter wordt vaak gebruikt om de dieren te ontwormen. Deze pillenschieter is ook geschikt om schapen te ontwormen.

Men kan ook gebruik maken van een pillenschieter pistool. Dit pistool bevat een kort halsstuk, waardoor het gemakkelijk in gebruik is. Dit product wordt over het algemeen voor schapen gebruikt, maar kan ook voor andere diersoorten gebruikt worden.