Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

AGRADI’S GROTE VOORJAARSWINACTIE t.w.v. €15.000, bekijk het hier

Vetericyn

Opgericht in 2009 en gevestigd in Californië. Vetericyn® biedt enkelvoudige wond- en huidverzorgingsproducten voor dieren die een onmiddellijke werking hebben.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Vetericyn Super 7+ Naveldip
  vanaf € 20,95

  Vetericyn Super 7+ Naveldip

  (11)
 2. Vetericyn All Animal Ear Rinse
  vanaf € 12,95 -7%

  Vetericyn All Animal Ear Rinse

  (10)
 3. Vetericyn All Animal HydroGel Spray 250 ml
  € 23,95

  Vetericyn All Animal HydroGel Spray 250 ml

  (5)
 4. Vetericyn Plus Antimicrobiele Utility Gel
  € 32,95

  Vetericyn Plus Antimicrobiele Utility Gel

  (2)
 5. Vetericyn Foamcare Huisdierenshampoo Medicated
  € 27,95

  Vetericyn Foamcare Huisdierenshampoo Medicated

  (3)
 6. Vetericyn Foamcare Huisdierenshampoo
  € 20,95

  Vetericyn Foamcare Huisdierenshampoo

  (0)
 7. Nieuw
  Vetericyn Foamcare Paardenshampoo Medicated
  € 37,95

  Vetericyn Foamcare Paardenshampoo Medicated

  (0)
 8. Nieuw
  Vetericyn Foamcare Paardenshampoo
  € 23,95

  Vetericyn Foamcare Paardenshampoo

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

De sprays en gels zijn gifloos, vrij van steroïden of antibiotica, en bevatten geen alcohol of theeboomolie. Vetericyn® brengt geen schade aan gezond weefsel en is veilig voor gebruik op alle soorten dieren in alle leeftijden.

Vetericyn staat bekend om haar hoogwaardige verzorgingsartikelen voor dieren. De sprays van vetericyn worden gebruikt door verschillende prestigieuze dierenartsen en trainers. De producten van Vetericyn zijnde meest verkochte verzorgingsproducten voor dieren in de Verenigde Staten.

Deze producten van Vetericyn zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Vetericyn supplementen zijn elk specifiek gericht op een bepaald ongemak of probleem.

Een veel gebruikt middel van vetericyn is de Vetericyn All Animal Eye Wash. Deze oogverzorging voor honden in een handige spray is verkrijgbaar in een verpakking van 90 milliliter en is werkzaam bij verschillende dierensoorten. De oogspray kan gebruikt worden om de huid rond de ogen van het dier schoon te maken.

Daarnaast heeft Vetericyn een speciale spuitbare hydrogel. De hydrogel van Vetericyn is PH-neutraal, niet toxisch en bevat geen steroïden of antibiotica waardoor de deze spray zeer gebruiksvriendelijk is. De gel voor dieren is geschikt voor alle diersoorten en heeft een stimulerende werking op de huid bij het genezen van bijvoorbeeld wonden. Deze multifunctionele gel is antibacterieel en tevens anti-schimmel.

Bij Agradi vind je het uitgebreide assortiment van Vetericyn voor een goede algemene verzorging en wondverzorging van je huisdieren. Met het uitgebreide assortiment van Agradi komen jouw dieren niets meer tekort.