Gratis verzending vanaf € 39,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Vet-i Pharma voor Kittens

Vet-i Pharma koop je voordelig online bij Agradi.nl! Vet-i Pharma is een merk dat zich specialiseert in het maken van hoogwaardige producten voor onder andere katten in alle soorten en maten. Het merk heeft een mooi assortiment aan functionele en verzorgende producten voor uw dieren waarmee zij zich weer fit voelen. De supplementen van Vet-i Pharma bevinden zich in het assortiment van de apotheek voor katten en kittens. Om meer informatie over de Vet-i Pharma te krijgen kan je nu verder lezen, bekijk ook eens onze website voor ons ruime assortiment aan dierbenodigdheden. Meer informatie

Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24

Vet-i Pharma staat bekend om haar verzorgende en stimulerende producten voor actieve jonge dieren die net dat extra beetje nodig hebben. Deze producten van Vet-i Pharma zijn te vinden in verschillende soorten vormen en maten zodat er precies de juiste kan worden gekozen voor jouw dier. De Vet-i Pharma supplementen zijn zo gemaakt dat het de gezondheid van je katten en honden helemaal in orde is.

Vet-i Pharma heeft als voorbeeld het product Vet-i Pharma Urical hond en kat. Dit product is een multifunctionele urine-mineralen regulator voor zowel honden als katten. Dit product dient in het drinkwater van de dieren te worden aangebracht. Dit product is verkrijgbaar in flacons van 250 milliliter.

Vet-i Pharma KMR Emergency Feeding kit Kitten is een product wat door Vet-i Pharma in het assortiment heeft om moederloze kittens te voorzien van levensreddende voeding. Deze emergency feeding is verkrijgbaar in een zakje van 21 aan kitten milk replacer poeder. Verder worden hierbij nog een zuigflesje van 60 milliliter en een tube met één dosis Bene-Bac wat verlichting biedt bij een darmstoornis. De poeder van deze kittenmelk moet worden opgelost in lauwwater en kan daarna met het flesje worden toegedient. Door middel van deze voeding krijgen kittens de juiste voeding die deze nodig hebben nadat zij zijn afgestoten. De kittenvoeding bevat veel vitamines en mineralen.

Bij Agradi hebben wij veel verschillende soorten producten van Vet-i Pharma in ons assortiment welke het welzijn van jouw dieren aanzienlijk verbeterd. Kortom, met de producten van Vet-i Pharma maak je je katten weer gezond!