Outlet
Versele-Laga gaat uit van de gedachte dat dieren net als mensen zijn: je leeft langer en beter als je gezond eet. Het merk maakt dit met hun voeders mogelijk voor knaagdieren. Het biedt evenwichtige voedingsproducten aan die ontwikkeld zijn en aanbevolen worden voor dierenartsen. Iedere brok bevat alle essentiële voedingsstoffen die je konijn of cavia nodig heeft. Zo blijft hij gezond.

De brokjes zijn zo ontwikkeld dat ze functionele alle brokjes in een verpakking dezelfde functionele ingrediënten bevatten. Dit voorkomt selectief eetgedrag van je huisdier. Wanneer je een voer geeft bestaande uit verschillende bestanddelen die niet met elkaar vermengt zijn, ontstaat er een voorkeur bij je knaagdier. Bepaalde ingrediënten worden dan meer gegeten dan andere. Dit is bij de serie Complete van Versele-Lage niet het geval. Hierdoor creëert het merk een optimale opname. Voedingsstoffen die niet opgenomen worden kunnen immers niet hun werking doen in het lichaam van een dier. Dit risico wordt met de brokjes van complete uitgesloten.

De voeders van Versele-Laga Complete bevatten lange vezels. Dit is belangrijk om een aantal verschillende redenen. Allereest omdat de tanden van knaagdieren altijd blijven groeien. Door het eten van lange vezels slijten de tanden en worden ze niet te lang. Daarnaast stimuleert het de darmwerking. Van nature zijn knaagdieren namelijk gewend om lange vezels te eten en het darmstelsel is hier dan ook op ingesteld. Ondertussen zijn knaagdieren huisdieren geworden, maar het belangrijk om met voeding in te spelen op de natuurlijke behoefte van je huisdier.

De natuurlijke energie behoefte van knaagdieren is hoger dan de energie behoefte van huisdieren. Het is belangrijk dat knaagdieren voldoende eten, maar als ze teveel energie binnenkrijgen worden ze te dik. Dat wil je natuurlijk niet. De lange vezels in de Versele-Laga Complete voeders zorgen ervoor dat de hoeveelheid energie beperkt blijft. Energie zit namelijk niet in vezels.

Kortom, ben je op zoek naar een voeder wat compleet is en wat voorziet in de alle behoeften van je konijn of cavia? Kom dan een kijkje nemen in de webshop van Agradi.nl en ontdek wat Versele-Laga jou kan bieden!