Outlet
 • Voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90dagen

Verm-X Korrels voor Pluimvee

 40
 • Artikelnummer: 7009140
 • Merk: Verm-X
Euro icon

Wij hebben een laagste prijsgarantie *

Verm-X Korrels voor Pluimvee productomschrijving

Verm-X Wormkruiden korrels voor pluimvee
Verm-X korrels voor pluimvee - kruidenpreparaat ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen

De Verm-X korrels zijn 2 mm doorsnee. Ze zijn zo ontwikkeld dat ze goed mengen in standaard korrels en in graan.

Alle ingrediënten zijn natuurlijk en niet genetisch gemodificeerd.

Gebruik: Meng 2,5 g per dier per dag, drie aaneengesloten dagen door het voer. Herhaal dit elke 4 weken. Elke verpakking bevat een 2,5 g maatschepje.

Verm-X Korrels voor Pluimvee reviews

   40 reviews
90% zou dit product weer kopen.
Pluspunten:
 • Verbeterd de algemene gezondheid van onze kipjes (7)
 • Kruidenbasis werkt zeer goed (4)
 • Zeer smakelijk voor kipjes 3 verschillende rassen (3)
 • Je merkt het verschil, zichtbaar aan de uitwerpselen (1)
Verbeterpunten:
 • Soms korrel te lang voor de krielkipjes de anderde geen last (2)

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

uit Wijckel op :

Je merkt het verschil ...

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: zeer smakelijk voor kipjes 3 verschillende rassen, Je merkt het verschil, zichtbaar aan de uitwerpselen, kruidenbasis werkt zeer goed, verbeterd de algemene gezondheid van onze kipjes

Sinds 3 maanden in gebruik voor de legkippen. Je merkt het verschil, vooral bij het schoonmaken van hun nachtverblijf. De uitwerpselen zijn steviger dan daarvoor. En geen wormen oid meer te vinden. Ik gebruik het samen met knoflookgranulaat, gemengd door het voer en soms als extraatje i.p.v. graan los te strooien. De kippen vinden het een traktatie.

uit Amsterdam op :

Goede service en levering

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: kruidenbasis werkt zeer goed, verbeterd de algemene gezondheid van onze kipjes

Verbeterpunten: soms korrel te lang voor de krielkipjes de anderde geen last

De bestelling bij Agradi is naar volle tevredenheid verlopen. Goede service en levering. Mijn volgende bestelling doe ik zeker weer bij Adradi.

uit Brandwijk op :

Voordelige keus.

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: verbeterd de algemene gezondheid van onze kipjes

Verbeterpunt voor de leverancier is het maatschepje. In de kleinverpakking is het maatschepje al belachelijk klein en zeer onhandig met een steeltje van 2,5 cm. In de grootverpakking is dit helemaal te gek voor woorden. Onbegrijpelijk dat je dit als leverancier zó durft te leveren. Ik vind dan ook dat er een fatsoenlijke maatschep bij de afnemers nageleverd moet worden.

uit Schinnen op :

Zeer tevreden

Ja, ik raad dit product aan
Ik ben zeer tevreden over de snelheid van levering en de geleverde producten.

uit Helden op :

gebruiksvriendelijk

Ja, ik raad dit product aan

Pluspunten: verbeterd de algemene gezondheid van onze kipjes

product doet wat het beloofd, heb weer een hok vol blije kippen
Vraag en Antwoord

Lianne Arts op 22-08-2019:

Vraag: Kan Verm x korrels en/of Verm x vloeibaar ook aan een eendje van 4 weken oud worden gegeven? En zo ja wat is de dosering dan voor het pulletje?

Antwoord: Verm-X vloeibaar voor pluimvee is geschikt om te geven aan de kleine eendjes. Een halve dosis in het dagelijkse drinkwater, iedere maand voor drie opeenvolgende dagen. Wanneer de kleintjes uit hetzelfde drinkwater drinken als volwassen eenden, kun je gewoon de volwassen dosis in het water doen: de pulletjes drinken zelf al een kleinere hoeveelheid. De pellets (korrels) adviseren we vanaf 4 maanden, omdat ze bij hele kleintjes nog de kans op verstikking kunnen geven. Wanneer je liever wel de korrels aan kleintjes onder de 4 maanden wilt voeren, zou je ze een klein beetje vochtig kunnen maken met wat water. Ook dan geef je de halve aanbevolen dosering. En wanneer ze samen met volwassen eenden lopen, gewoon de aanbevolen dosering voor volwassen eenden.

Diana op 02-10-2017:

Vraag: Ik lees op internet dat dit middel gebruikt wordt voor het ontwormen. Nu lees ik op de verpakking hier niets over (op jullie afbeeldingen bij het produkt). Werkt dit middel dan alleen preventief of ook bestrijdend?

Antwoord: Dit middel is niet geregistreerd als medicijn en daarom kan/mag ook niet aangegeven worden of het wormen daadwerkelijk bestrijd. Het is een kruidenpreparaat ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen, met als idee een darmmilieu te creëren waarin wormen zich niet graag huisvesten.

Christel op 06-06-2017:

Vraag: wat is de dosering, ik heb 25 kippen?

Antwoord: Meng 2,5 g per dier per dag, drie aaneengesloten dagen door het voer. Herhaal dit elke 4 weken.

Victor op 21-03-2016:

Vraag: Mijn kippen hebben een diarree. Wat heeft u tegen kippendiarree? Ik wil nog een Verm-X, 750gr, 1 stuk voor de kippen bij. Alvast bedankt, Victor.

Antwoord: Diarree bij kippen kan vele verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld verkeerd voedsel, wormen, coccidiose (darmparasiet), stress of andere oorzaken waardoor het darmstelsel is ontregeld. Ga even na wat je de afgelopen tijd hebt gevoerd. Diarree die ontstaan is door onjuiste voeding is te verhelpen door voeding te geven dat zo min mogelijk water bevat. Bij diarree door stress kan er wat fijn houtskool door het voer gemengd worden om het vocht te absorberen. Het is ook verstandig de bron van de stress aan te pakken. Als een onderliggende ziekte de oorzaak is van diarree is de behandeling lastiger. Verm-X korrels voor pluimvee is een kruidenpreparaat ter verzorging en optimaal in conditie houden van de darmen. Maar je zult begrijpen dat dit niet afdoende is bij bijvoorbeeld een geëscaleerde worminfectie. Neem bij aanhoudende klachten altijd contact op met je behandelend dierenarts.

Stel gerust je vraag over Verm-X Korrels voor Pluimvee

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie .

Helaas zijn vragen ontrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat dit varieert. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Bekijk ook andere Darmhygiëne voor pluimvee

 1. vanaf € 19,59
  Verm-X Korrels voor Pluimvee
  (40)
 2. vanaf € 29,89
  Verm-X Vloeibaar voor Pluimvee
  (16)
 3. Sale
  € 2,59 € 2,46 -5%
  Birds Kippengrit Middel 3kg
  (4)
 4. vanaf € 21,39
  Life-Guard Tonic voor Pluimvee
  (8)