Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Verfgereedschappen

Als je iets gaat verven, dan heb je veel verschillende soorten gereedschappen nodig. Ook in de online webshop van Agradi vind je een uitgebreid assortiment van betaalbare verfgereedschappen. Deze toebehoren zijn onmisbaar als je bijvoorbeeld een huis gaat verbouwen of als je schilder bent. Neem dus snel een kijkje in de webshop van Agradi voor alle verfgereedschappen, zodat je snel kan beginnen met je schilderwerk!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Tape landbouwfolie Zwart 10cmx10mtr.
  € 4,60 € 4,14 -10%

  Tape landbouwfolie Zwart 10cmx10mtr.

  (43)
 2. Sale
  Kerbl Kuiltape Wit
  vanaf € 4,49 -10%

  Kerbl Kuiltape Wit

  (48)
 3. Sale
  Kerbl Kuiltape Groen 10cmx10mtr.
  € 4,99 € 4,49 -10%

  Kerbl Kuiltape Groen 10cmx10mtr.

  (48)
 4. Sale
  Agradi Tape Rol 10m Wit 15mm
  € 1,80 € 1,42 -21%

  Agradi Tape Rol 10m Wit 15mm

  (6)
1
Aantal per pagina:
20 100

Bij Agradi vind je allerlei soorten gereedschap voor het verven, denk bijvoorbeeld aan kwasten, plamuurmessen, schuurvellen en emmers. In elke categorie vind je gereedschap voor een aantrekkelijke prijs en een ruim assortiment met verschillende bekende merken. Wanneer je opzoek bent naar een specifiek merk, kun je terecht in de Merkenshop van Agradi.

Een zeer belangrijk gereedschap voor verven is natuurlijk de kwast. Kwasten vind je in allerlei soorten en maten bij Agradi, van platte kwasten tot ronde kwasten. Een kwast is absoluut een onmisbaar verfgereedschap en mag dus zeker niet ontbreken tussen je verfspullen. Naast een kwast mag ook zeker een roller niet ontbreken. Deze wordt gebruikt voor het verven van muren. Rollers kun je in alle soorten en maten vinden voor een betaalbare prijs.

Bij het verven komt het vaak voor dat je een beetje verf knoeit. Om dit te voorkomen, kun je gebruik maken van afplakzeil om stukken af te plakken waar geen verf mag komen. Hierdoor kun je makkelijker te werk gaan en dit mag dus zeker niet ontbreken in je verfgereedschappen. Afdekzeilen beschermen niet alleen tegen verf maar ook tegen vocht en vuil!

Tape, ook wel afplaktape of schilderstape genoemd, is ook absoluut een onmisbaar materiaal. Hiermee kun je bijvoorbeeld plinten of raamkozijnen afplakken zodat je netjes en strak kan verven. Er bestaan ontzettend veel soorten tape, er is zelfs een ruime keuze aan kleur! Het voordeel van deze tape, is dat je het na gebruik zeer gemakkelijk zonder schade kan verwijderen.

Als je iets gaat verven, dan wil je dat de verf goed hecht aan het materiaal. Om te voorkomen dat de verf snel af gaat bladderen of niet goed pakt, moet je het materiaal eerst goed schuren. Het gebruik van schuurvellen is dus zeer aan te raden. Let wel op dat verf zich ook niet goed hecht aan te gladde oppervlakten, ook hiervoor is schuren de uitkomst. Voordat je gaat schuren moet je goed schoonmaken, hiervoor kun je gebruik maken van verschillende soorten verfreinigers. Het schoonmaken van een oppervlak is heel belangrijk voordat je gaat schuren, anders schuur je het vuil in het materiaal en hierdoor kun je later niet goed verven.

Plamuurmessen mogen ook zeker niet ontbreken, zorgvuldig plamuren is namelijk belangrijk voor een goed eindresultaat. Er bestaan verschillende soorten plamuurmessen afhankelijk van het gebruik, zo zijn er spackmessen en stopmessen en plamuurmessen speciaal voor hout of steen. Alle soorten plamuurmessen en plamuurmessensets vind je in de webshop van Agradi.

In de webshop van Agradi vind je naast bovengenoemde gereedschappen nog veel meer soorten gereedschappen zoals verfkrabbers. Neem dus gauw een kijkje in de uitgebreide online webshop van Agradi voor alle verfgereedschappen. Ben je opzoek naar verfgereedschappen in de opruiming/aanbieding, dan kun je terecht op de Sale pagina van Agradi.