• Klantenbeoordeling 9.0
 • 3 x winnaar Thuiswinkel Award

Velda Classic Substrate

 0
 • Artikelnummer: 44375578
 • Merk: Velda
Normaal
17,79
Met stickerkorting
12,45
Nu totaal 30% korting!
Stickercode 30
30%
Extra Korting!

Velda Classic Substrate productomschrijving

Voor het verkrijgen van een natuurlijk en stabiel evenwicht in tuinvijvers speelt vooral de voedingsbodem een rol van betekenis. Enerzijds is deze voedingsbodem van belang voor de ontwikkeling van micro-organismen, anderzijds dient het materiaal voldoende voeding te bevatten om de groei van vijverplanten optimaal en constant te laten zijn. Met deze wetenschap heeft Velda het vijversubstraat samengesteld. Velda Classic Substrate is dan ook sinds jaren toonaangevend op het gebied van vijvervoedingsbodems. Het substraat heeft een open structuur en een groot intern oppervlak. Hierdoor wordt een maximale aangroei van micro-organismen verkregen. Verder garandeert een uitgekiende samenstelling met mineralen en sporenelementen een krachtige en constante groei van waterlelies en moerasplanten. Vijvers ingericht met dit vijversubstraat hebben duidelijk een snellere ontwikkeling van het biologisch evenwicht en uiteindelijk een heldere waterpartij.

Gebruiksadvies: strooi een laag van ongeveer 2 cm substraat over de bodem uit. Dit kan ook in bestaande vijvers. Gelijktijdig gebruik van Bacterial nitrificerende bacteriën voorkomt algengroei en zorgt voor een stabiel vijvermilieu. Bij nieuwe vijvers is het aan te raden het leidingwater te behandelen met Biofit. Dit maakt het water visvriendelijk en voorkomt eveneens vroege algengroei.

Velda Classic Substrate reviews

Maak kans op een tegoedbon van € 50,- !

Foto's van klanten

Plaats jouw eigen foto bij Velda Classic Substrate 10L en maak kans op een tegoedbon van €50,-

Vraag en Antwoord

Stel gerust je vraag over Velda Classic Substrate

* Verplichte velden. Zie onze privacy pagina voor meer informatie.

Helaas zijn vragen omtrent prijs en levertijd niet mogelijk, omdat deze variëren. We doen ons best je vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, je krijgt hiervan een notificatie via e-mail.

Bekijk ook andere Aquariumplanten

 1. 12,09 9,67
    2

  Direct leverbaar

 2. 6,77 4,74
    2
  30% stickerkorting

  Direct leverbaar