• Gratis verzending vanaf € 29,-
  • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Veip Ontsmettingsmiddelen

  1. € 9,99 € 7,99 -20%
    Veip Actisept 250ml
    (8)
Aantal per pagina:
20 100

Veip is al meer dan zeventig jaar actief als producent van reinigingsproducten. Dit doen zij zowel nationaal als internationaal. Door deze kennis kunnen zij heel klantgericht werken. Bovendien weet dit bedrijf heel goed waar de markt op dit moment behoefte aan heeft. Zij stemmen hun aanbod hier dan ook op af. Ook kunnen zij relevante informatie geven over de producten.

In ons assortiment hebben wij je veel te bieden als het gaat om de desinfectiesprays van Veip. Deze hebben als belangrijkste functie het schoon houden van stallen, kraamhokken en gereedschappen. Het is altijd goed om regelmatig schoon te maken. Helemaal als je veel met dieren werkt. Het kan voorkomen dat zij infecties met zich meedragen. Je wil dan natuurlijk niet zelf ziek worden. Ook kan je je dieren besmetten wanneer je met vuil gereedschap aan de slag gaat. Deze producten breken voedsel en mest heel gemakkelijk en op een schone manier af. Naast dat wij altijd een zo compleet mogelijk aanbod willen verzorgen voor jou, bieden we je ook onze laagste prijsgarantie. Bij Agradi weet je zeker dat je alle artikelen voor de scherpste prijs koopt.

Wij selecteren alleen de beste producten voor jou. Je stallen worden straks weer helemaal schoon en de dieren zullen enorm blij zijn omdat ze niet ziek worden. Daarom zijn alleen bij Agradi alle ontsmettingsmiddelen van Veip erg goedkoop. Bovendien doen vele artikelen van Veip mee aan onze stickeractie. Hiermee krijg je heel veel korting bovenop de standaard lage prijs. Op onze Sale pagina staan nog veel meer handige producten in de aanbieding. Daarnaast hebben we ook een Outlet pagina. Hierop staan de artikelen die binnenkort bij ons uit het assortiment gaan verdwijnen. Maar niet getreurd, op dit moment zijn deze nog gewoon te koop met aantrekkelijke kortingen. Wacht dus niet langer en sla snel je slag voordat het te laat is. Alles wat je nodig hebt, vind je bij Agradi.