Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Boeken

Boeken over vee zoals koeien, varkens, schapen en kippen vind bij Agradi.nl! Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
Praktijkreeks Geiten
€ 19,50

Praktijkreeks Geiten

(14)
Graslandsignalen
€ 21,90

Graslandsignalen

(1)
Bodemsignalen
€ 21,90

Bodemsignalen

(1)
Bouwen voor de koe
€ 24,95

Bouwen voor de koe

(0)
Praktijkreeks Kippen
€ 19,50

Praktijkreeks Kippen

(5)
Koesignalen
€ 28,25

Koesignalen

(15)
Biggen Varkenssignalen
€ 24,95

Biggen Varkenssignalen

(1)
Zeugen
€ 28,25

Zeugen

(0)
Vleesvarkens
€ 24,95

Vleesvarkens

(1)
Schapen
€ 19,50

Schapen

(5)
Varkenssignalen
€ 31,50

Varkenssignalen

(10)
Sale
Gladde slang
€ 24,95€ 19,96-20%

Gladde slang

(0)
Aantal per pagina:
24

In ons grote assortiment aan verschillende soorten spullen voor varkens verkopen wij onder andere varkensdrijfmiddelen, varkensspeelballen en natuurlijk ook een groot aanbod aan varkensboeken . Varkensboeken  zijn erg handig wanneer je varkens houd en je meer informatie wilt over het houden en over het varken zelf. De varkensboeken  zijn er in verschillende soorten bij Agradi te verkrijgen zodat er veel keus is en je veel informatie over varkens kan krijgen. Door varkensboeken te lezen kan je de varkens nog beter verzorgen en weet je wat je moet doen in bepaalde situaties. Benieuwd of wij geschikte varkensboeken hebben voor je? Bekijk dan ons aanbod  of lees snel verder over de verschillende varkensboeken  die wij aanbieden!

Boeken met de nodige informatie over varkens en hoe je deze moet verzorgen. Ook wordt er in de boeken over varkens ingegaan op verschillende soorten situaties. Voorbeelden van situaties zijn bijvoorbeeld ziektes, gewonde dieren of het overplaatsen van de varkens. Ook zijn er varkensboeken over het fokken met varkens en hoe dit in zijn werk gaat. Verder hebben wij ook boeken over de voeding voor varkens. Deze voedingsboeken voor varkens zijn noodzakelijk wanneer je een goed dieet wilt samenstellen voor varkens. Dit zorgt er namelijk onder andere voor dat de dieren gezond blijven en geen vervelende klachten krijgen. 

Een veelgebruikt boek in de varkensindustrie is het boek varkenssignalen. Dit boek is een informatief boek over varkens. In het boek wordt er ingegaan op de signalen die varkens kunnen aangeven, en hoe je hier goed op in moet spelen. In het boek wordt er onder andere ingegaan op de gezondheid van varkens en het welbevinden van de dieren. Ook wordt er verder ingegaan op geschikte voeding van het varken en de productie met varkens. Kortom dit is een boek wat je als varkenshouder in de kast moet hebben. Het boek varken signalen is de basis voor iedere varkenshouder.  Het boek is ook verkrijgbaar in een andere variant, genaamd biggensignalen.

Ook verkopen wij het handboek voor varkenshouders, wat uitgegeven is door de Wageningen Universiteit, die veel expertise bied over varkens. Het handboek is gericht op varkenshouders die verder willen kijken dan de basis. Het handboek voor varkenshouders bied een duidelijke bron van informatie die wetenschappelijk onderbouwt is

Boeken over varkens worden in verschillende weergaven verkocht. Wij bieden bijvoorbeeld boeken met een harde kaft aan, maar ook paperbackboeken. De boeken zijn vrijwel allemaal geïllustreerd, zodat er een helder beeld gevormd kan worden bij de verschillende onderwerpen. 

Heb jij de varkensboeken gevonden die je nodig hebt? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan varkensbenodigdheden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere coupeerapparaten en varkensspeelgoed.  Op onze handige Sale pagina vind je ook regelmatig leuke acties en grote kortingen.