Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Varkensdrogist

Ook varkens hebben regelmatig wat ondersteuning en verzorging nodig, daarvoor zijn verschillende producten verkrijgbaar in de varkensdrogist van Agradi.

Om op een snelle manier de juiste producten te vinden, is de varkensdrogist verdeeld in verschillende groepen. De varkensdrogist is als volgt ingedeeld: anti-stress, darmhygiëne, biggen, huidaandoeningen en vitamines.

Het kan in verschillende situaties voorkomen dat het varken stress ondervindt. Varkens zijn stressgevoeliger dan andere dieren en zijn sneller uit hun evenwicht te brengen. Stress bij varkens kan ontstaan wanneer ze niet tevreden zijn met de omstandigheden, maar ze kunnen niks aan de situatie veranderen. Denk bijvoorbeeld aan pijn of jeuk, maar ook een lekkend dak of een nieuwe verzorging kan een varken als stress opleveren. Om stress bij varkens te voorkomen, kan men gebruik maken van de producten in de categorie Anti-stress voor varkens.

Om de vertering van voedsel op een juiste manier te laten verlopen, is het van belang dat de hygiëne van de darmen in orde is. De darmen spelen een belangrijke rol in de vertering, waar ze samen met de andere organen ervoor zorgen dat voedingsstoffen worden opgenomen. Een slechte vertering kan verschillende problemen veroorzaken en moet dus zo veel mogelijk voorkomen worden. Om dit te voorkomen en te behandelen kan men gebruik maken van de producten in de categorie Darmhygiëne voor varkens.

Om de varkens te ondersteunen bij de geboorte en de dracht van de biggen, zijn verschillende producten verkrijgbaar in de categorie Dracht en geboorte varkens. Het kan voorkomen dat het varken wat hulp nodig heeft bij de dracht of het drachtig worden. Daarnaast kan het voor de veehouder handig zijn om te controleren of zijn zeugen werkelijk drachtig zijn. Wanneer de zeugen meerdere malen geïnsemineerd moeten worden, kan dit op den duur vrij prijzig zijn. Om extra kosten voor de veehouder te voorkomen, kan gebruik worden gemaakt van producten in deze categorie.

Om het ontstaan van huidaandoeningen te voorkomen, kan men gebruik maken van de producten in de categorie Huidaandoeningen bij varkens. Huidaandoeningen kunnen veel stress en andere vervelende bijwerkingen veroorzaken. Huidaandoeningen kunnen op verschillende manieren ontstaan, waardoor er meerdere manieren zijn om ze te behandelen. In deze categorie vind je verschillende producten die deze huidaandoeningen bij varkens kunnen verhelpen.

Het komt wel eens voor dat de voeding van de varkens niet voldoende vitaminen en mineralen bevat. Vitaminen en mineralen zijn nodig voor verschillende processen in het lichaam, maar ze hebben ook invloed op het prestatievermogen van het varken. Dit prestatievermogen heeft vervolgens weer invloed op de rentabiliteit van het bedrijf. Daarnaast kan het voeren van verkeerde hoeveelheden of onjuiste voeding invloed hebben op de kosten van het bedrijf.