Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Warmtelampen varkens

Varkenswarmtelampen vind je net als de rest van onze artikelen voor varkens bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Infrarood Spaarlamp Rood
  vanaf € 6,37 -15%

  Kerbl Infrarood Spaarlamp Rood

  (32)
 2. Sale
  Kerbl Infrarood Spaarlamp Wit
  vanaf € 5,94 -15%

  Kerbl Infrarood Spaarlamp Wit

  (32)
 3. Sale
  Kerbl Warmtestraler Infrarood 5m Kabel
  € 23,99 € 20,39 -15%

  Kerbl Warmtestraler Infrarood 5m Kabel

  (14)
 4. Kerbl Infraroodlamp Hardglas 250W
  € 5,99 € 5,89 -2%

  Kerbl Infraroodlamp Hardglas 250W

  (6)
 5. Sale
  Kerbl Infraroodlamp 150w Hardglas Wit
  € 5,49 € 4,67 -15%

  Kerbl Infraroodlamp 150w Hardglas Wit

  (6)
 6. Kerbl SunnyBoy Warmtestraler
  vanaf € 85,49 -5%

  Kerbl SunnyBoy Warmtestraler

  (0)
1
Aantal per pagina:
24 96

In ons grote assortiment aan verschillende soorten spullen voor varkens verkopen wij onder andere varkensboeken, varkensspeelballen en natuurlijk ook een groot aanbod aan warmtelampen voor varkens. Warmtelampen voor varkens zijn erg handig wanneer je varkens houd en je de varkens wat meer comfort en warmte wilt bieden. Ook zijn warmtelampen ideaal voor het warm houden van biggen. De varkenswarmtelampen  zijn er in enkele soorten bij Agradi te verkrijgen zodat er veel keus is voor het bedrijf en voor jouw varkens. Benieuwd of wij geschikte varkenswarmtelampen hebben voor je? Bekijk dan ons aanbod  of lees snel verder over de verschillende warmtelampen voor varkens  die wij aanbieden!

Warmtelampen voor varkens zijn speciale lampen die opgehangen kunnen worden in de varkensstallen om zo groepen of enkele varkens te voorzien van wat extra warmte. Deze extra warmte kan soms nodig zijn wanneer het koud weer is buiten. Ook kan de lamp worden ingezet wanneer er zwakkere of zieke dieren in het hok zitten zodat deze op krachten kunnen komen. 

De lampen zijn speciaal ontwikkeld en veilig voor varkens doordat de lamp is gemaakt van zeer sterke materialen. Verder is de lamp ook beveiligd met spalken zodat de varkens hier niet aan kunnen gaan eten. De lamp wordt opgehangen aan een ijzeren ketting. De lamp zelf is gemaakt van ijzer en dient via een kabel aangesloten te worden aan een energiebron. De lamp is makkelijk uit elkaar te halen zodat de het lichtje makkelijk kan worden vervangen. 

Wanneer de varkenslamp op is, verkopen wij losse lichtjes, zodat je de lamp makkelijk kan vernieuwen zonder dat dit extra veel geld kost. De lampjes zijn 100 of 150 Watt en geven infrarood licht. Verder hebben we ook spaarlampjes en lampen van hard glas zodat deze niet snel kapot aan en lang te gebruiken zijn. De lichtjes voor varkenslampen kunnen tegen spatwater en zijn dus goed te gebruiken in stallen.  

Heb jij de varkenswarmtelampen gevonden die je nodig hebt? Kijk dan ook zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan varkensbenodigdheden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere coupeerapparaten en varkensdrijfmiddelen.  Op onze handige Sale pagina vind je ook regelmatig leuke acties en grote kortingen.