Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

100.000 producten voor jou en je paard thuisbezorgd!

Stress situaties bij varkens

In deze productcategorie vind je producten voor stress situaties bij varkens. Varkens zijn stressgevoelige dieren en kunnen zich snel in spannende tijden ondervinden. Stress situaties bij varkens kunnen ontstaan in situaties waaraan het varken zelf niets kan veranderen. Men kan hierbij denken aan hitte of pijn, maar het kan ook een verandering van verzorger zijn of een nieuwe stalgenoot.

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
 1. Agradi's keuze
  Hertshoorn olie 5 ml
  € 3,95 € 3,75 -5%

  Hertshoorn olie 5 ml

  (211)
 2. Sale
  Hertshoorn spray 400 ml
  € 14,95 € 11,95 -20%

  Hertshoorn spray 400 ml

  (64)
1
Aantal per pagina:
20 100

Zelfs kleine veranderingen in de dagelijkse routine van het dier kunnen spannende tijden opleveren. Op deze momenten is het varken niet gelukkig met de situatie, en omdat het varken niks aan deze situatie kan veranderen zal het dier dit niet fijn vinden. Wanneer het varken last heeft van een zenuwachtig gevoel zal het minder eten, drinken en slapen. Vaak zijn de varkens onrustig en kunnen ze soms zelfs agressief worden. Daarnaast kan het varken abnormaal gedrag ontwikkelen en zijn de dieren gevoeliger voor ziekten. Het is dus van belang dat stress situaties zoveel mogelijk worden voorkomen, daarvoor heeft Agradi bepaalde producten beschikbaar.

Er zijn twee verschillende opties verkrijgbaar, zo spray en olie. Voornamelijk is hier het merk Kerbl verkrijgbaar, dat het bekendst is in de Ruitershop, Stal en Erf en Veehouderij benodigdheden.

Wij hebben alles om jouw varken te verzorgen bij stress situaties en in spannende tijden. De Agradi stickerkorting is ook toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Dierendrogist. Voor andere benodigdheden voor op stal vindt je bij Stal en Erf en voor andere spullen voor varkens, bijvoorbeeld markering, vindt je bij Varkens benodigdheden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tot ziens, op Agradi.nl!