• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Stress situaties bij varkens

 1. Agradi's keuze
  € 3,95 € 3,75 -5%
  Hertshoorn olie 5 ml
  (200)
 2. Sale
  € 14,95 € 12,95 -13%
  Hertshoorn spray 400 ml
  (58)
Aantal per pagina:
20 100

Zelfs kleine veranderingen in de dagelijkse routine van het dier kunnen spannende tijden opleveren. Op deze momenten is het varken niet gelukkig met de situatie, en omdat het varken niks aan deze situatie kan veranderen zal het dier dit niet fijn vinden. Wanneer het varken last heeft van een zenuwachtig gevoel zal het minder eten, drinken en slapen. Vaak zijn de varkens onrustig en kunnen ze soms zelfs agressief worden. Daarnaast kan het varken abnormaal gedrag ontwikkelen en zijn de dieren gevoeliger voor ziekten. Het is dus van belang dat stress situaties zoveel mogelijk worden voorkomen, daarvoor heeft Agradi bepaalde producten beschikbaar.

Er zijn twee verschillende opties verkrijgbaar, zo spray en olie. Voornamelijk is hier het merk Kerbl verkrijgbaar, dat het bekendst is in de Ruitershop, Stal en Erf en Veehouderij benodigdheden.

Wij hebben alles om jouw varken te verzorgen bij stress situaties en in spannende tijden. De Agradi stickerkorting is ook toepasbaar op een groot aantal artikelen in onze Dierendrogist. Voor andere benodigdheden voor op stal vindt je bij Stal en Erf en voor andere spullen voor varkens, bijvoorbeeld markering, vindt je bij Varkens benodigdheden. Wanneer je aan het zoeken bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen op onze Merkenpagina. Tot ziens, op Agradi.nl!