• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Speelballen varkens

 1. Sale
  € 14,99 € 12,74 -15%
  Kerbl Varkens-speelbal Anti-stress
  (18)
 2. Sale
  € 0,49 € 0,42 -14%
  Dopje voor bal voor biggen Anti-stress
  (11)
 3. Sale
  € 9,75 € 8,29 -15%
  Anti Stress Bal 75mm Vleesvarkens >25kg
  (0)
Aantal per pagina:
20 100
Speelballen voor varkens zijn zeer handige en belangrijke elementen die zorgen dat je varkens gezond en rustig blijven. Wanneer een varken stress of honger heeft, gaat deze aan werkelijk alles knagen. Dit kan soms voor gevaarlijke situaties zorgen waarbij de varkens aan elkaar gaan eten. Om dit te voorkomen worden er speelballen voor varkens  in het verblijf van de varkens geplaatst. Door deze speelballen voor varkens  op te hangen, gaan de varkens hier mee aan de gang in plaats van het bijten aan soortgenoten. 

Speelballen voor varkens worden opgehangen door middel van een montageset, waar de speelbal voor het varken aan vast wordt gezet. De speelballen voor varkens  zijn gemaakt van een flexibel maar sterk materiaal, zodat de dieren deze niet snel kapot maken en dat deze lang mee gaan. De speelbal voor varkens worden verkocht in de kleur geel. De speelballen voor varkens  zijn ook los verkrijgbaar zonder montageset, zodat ook versleten ballen kunnen worden vervangen. Ook de montagesets zijn los verkrijgbaar 

Naast speelballen voor varkens  zijn er nog andere middelen om de veiligheid van zowel mens als varken te bevorderen. Zo hebben wij ook varkensbijtingen zodat zij hierin bijten in plaats van in elkaars staart. Ook is er een speciale stressspray waarmee de varkens gekalmeerd kunnen worden. Hiermee kan de rust op stal worden bewaard. 

Speelballen voor varkens  en de benodigdheden hiervoor zijn verkrijgbaar van het merk Kerbl. Deze producten zijn van zeer goede kwaliteit en bieden een lange gebruiksduur. 

Heb jij de speelballen voor varkens  gevonden voor je bedrijf die je nodig hebt? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan varkensbenodigdheden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere coupeerapparaten en bijtringen voor varkens. Op onze handige Sale pagina vind je ook regelmatig leuke acties en grote kortingen.