Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Wegens drukte kan je levering en/of contact met de klantenservice langer duren dan je van ons gewend bent.

Wegens drukte kan je levering langer duren dan normaal.

Bijtringen varkens

Bijtringen voor varkens vind je net als de rest van onze spullen voor varkens bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
  1. Kerbl Biggenbijtring met Ketting 75cm
    € 6,99 € 6,64 -5%

    Kerbl Biggenbijtring met Ketting 75cm

    (1)
1
Aantal per pagina:
24 96

In ons grote assortiment aan verschillende soorten spullen voor varkens verkopen wij onder andere varkensboeken, varkensborstels en natuurlijk ook een groot aanbod aan bijtringen. Bijtringen zijn erg handig wanneer je varkens houd. De bijtringen zijn er in veel verschillende soorten te verkrijgen bij Agradi zodat je varkens de beste keus kunnen krijgen. De bijtringen voor varkens zijn veilig voor de dieren en bieden hen een goede gezondheid. Benieuwd of wij een geschikte bijtring hebben voor jouw dieren? Bekijk dan ons aanbod  of lees snel verder over de verschillende bijtringen die wij aanbieden!

Bijtringen voor varkens zijn zeer handige en belangrijke elementen die zorgen dat je varkens gezond blijven. Wanneer een varken stress of honger heeft, gaat deze aan werkelijk alles knagen. Dit kan soms voor gevaarlijke situaties zorgen waarbij de varkens aan elkaar gaan eten. Om dit te voorkomen worden er bijtringen in het verblijf van de varkens geplaatst. Door deze bijtringen op te hangen, gaan de varkens hieraan knagen in plaats van aan soortgenoten. 

Bijtringen worden opgehangen aan het plafond van de stal doormiddel van een sterke ijzeren ketting. De bijtringen zijn gemaakt van een hard plastic, wat ervoor zorgt dat deze lang mee gaan. De bijtringen voor varkens worden verkocht in de kleur rood. De bijtringen zijn ook los verkrijgbaar zonder ketting waardoor de bijtring kan worden vervangen wanneer deze versleten is. 

Naast bijtringen zijn er nog andere middelen om de veiligheid van zowel mens als varken te bevorderen. Zo hebben wij ook varkens drijfborden zodat de varkens ook jou geen kwaad kunnen doen. Ook is er een speciale stressspray waarmee de varkens gekalmeerd kunnen worden. Hiermee kan de rust op stal worden bewaard. 

Bijtringen en de benodigdheden hiervoor zijn verkrijgbaar van het merk Kerbl. Deze producten zijn van zeer goede kwaliteit en bieden een lange gebruiksduur. 

Heb jij de bijtringen gevonden voor je bedrijf die je nodig hebt? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan varkensbenodigdheden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere coupeerapparaten en speelballen voor varkens. Op onze handige Sale pagina vind je ook regelmatig leuke acties en grote kortingen.