• Gratis verzending vanaf € 29,-
 • Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
 • Gratis retour binnen 90 dagen

Shop nu met 25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

25% korting op bijna ALLES! | Dekens tot 30% korting.

Bijtringen varkens

 1. Sale
  € 10,40 € 8,84 -15%
  Anti Bijt Ring Met Ophangketting
  (0)
 2. Sale
  € 7,99 € 7,19 -10%
  Kerbl Biggenbijtring met Ketting 75cm
  (1)
 3. Sale
  € 7,59 € 6,45 -15%
  Kerbl Anti-stress Spray No Fight
  (3)
 4. Sale
  € 2,80 € 2,38 -15%
  Anti Bijt Ophangketting Los
  (0)
 5. € 10,19 € 9,79 -4%
  Kerbl Bijtcylinder voor zwijnen Schroefverbinding Kunststof
  (0)
Aantal per pagina:
20 100
Bijtringen voor varkens zijn zeer handige en belangrijke elementen die zorgen dat je varkens gezond blijven. Wanneer een varken stress of honger heeft, gaat deze aan werkelijk alles knagen. Dit kan soms voor gevaarlijke situaties zorgen waarbij de varkens aan elkaar gaan eten. Om dit te voorkomen worden er bijtringen in het verblijf van de varkens geplaatst. Door deze bijtringen op te hangen, gaan de varkens hieraan knagen in plaats van aan soortgenoten. 

Bijtringen worden opgehangen aan het plafond van de stal doormiddel van een sterke ijzeren ketting. De bijtringen zijn gemaakt van een hard plastic, wat ervoor zorgt dat deze lang mee gaan. De bijtringen voor varkens worden verkocht in de kleur rood. De bijtringen zijn ook los verkrijgbaar zonder ketting waardoor de bijtring kan worden vervangen wanneer deze versleten is. 

Naast bijtringen zijn er nog andere middelen om de veiligheid van zowel mens als varken te bevorderen. Zo hebben wij ook varkens drijfborden zodat de varkens ook jou geen kwaad kunnen doen. Ook is er een speciale stressspray waarmee de varkens gekalmeerd kunnen worden. Hiermee kan de rust op stal worden bewaard. 

Bijtringen en de benodigdheden hiervoor zijn verkrijgbaar van het merk Kerbl. Deze producten zijn van zeer goede kwaliteit en bieden een lange gebruiksduur. 

Heb jij de bijtringen gevonden voor je bedrijf die je nodig hebt? Kijk dan zeker eens bij de andere producten in ons brede assortiment aan varkensbenodigdheden. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook nog onder andere coupeerapparaten en speelballen voor varkens. Op onze handige Sale pagina vind je ook regelmatig leuke acties en grote kortingen.