Outlet

Tweeter's Treats Vogelsnacks

 1. Tweeters Treats Zaadring Walnoot/banaan

  Tweeters Treats Zaadring Walnoot/banaan

  14,90
  0

  Op voorraad Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden

 2. Tweeters Treats Zaadsticks Papegaai Honing

  Tweeters Treats Zaadsticks Papegaai Honing

  4,39
  2
 3. Tweeters Treats Zaadsticks Papegaai Fruit

  Tweeters Treats Zaadsticks Papegaai Fruit

  3,89
  0
 4. Tweeters Treats Zaadsticks Papegaai Noten

  Tweeters Treats Zaadsticks Papegaai Noten

  3,89
  0
 5. Tweeters Treats Zaadsticks Kanarie Honing

  Tweeters Treats Zaadsticks Kanarie Honing

  3,89
  0
 6. Tweeters Treats Zaadsticks Kanariepiet Rode Besse

  Tweeters Treats Zaadsticks Kanariepiet Rode Besse

  3,89
  0
 7. Tweeters Treats Zaadsticks Kanariepiet Kiwi

  Tweeters Treats Zaadsticks Kanariepiet Kiwi

  3,89
  0
 8. Tweeters Treats Zaadsticks Kanariepiet Honing

  Tweeters Treats Zaadsticks Kanariepiet Honing

  3,89
  0
 9. Tweeters Treats Zaadsticks Kanarie Fruit

  Tweeters Treats Zaadsticks Kanarie Fruit

  3,89
  0
Aantal per pagina:
20 100

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan smakelijke vogelsnacks. Jouw vogel verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

Tweeter’s Treats is het merk voor gezonde snacks voor vogels, zoals kanaries of papegaaien. Het assortiment bestaat uit een selectie van lekkere traktaties, mineralen en fruitsoorten. Het is de passie van het merk om de gezondheid, geluk en welzijn van je vogel te ondersteunen. De snacks van Tweeter’s Treats zijn ontworpen om de natuurlijke instincten van je vogel te activeren en daarmee een gezonde levensstijl mee op te bouwen.

Het merk is onderdeel van Happy Pet, een gerespecteerde marktleider en innovator in huisdierproducten. Happy Pet is ontstaat in de jaren 1930 en is sindsdien marktleider geworden in huisdierproducten voor honden, katten, vogels, reptielen en amfibieën.

Het assortiment van Tweeter’s Treats bestaat uit verschillende soorten traktaties en snacks voor vogels. Denk aan zaadsticks of zaadringen die het natuurlijke instinct van je vogel bevorderd. Er zijn verschillende smaken van Tweeter’s Treats zoals honing, fruit, noten of walnoot. De snacks zijn gemakkelijk te op te hangen en te plaatsen in de kooi.

In het kort heeft Tweeter’s Treats verschillende smakelijke snacks en traktaties voor vogels, zoals kanaries en papagaaien voor een voordelige prijs! Alle producten van Tweeter’s Treats zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze vogelsnacks aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat vele artikelen van Tweeter’s Treats meedoen aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle vogelliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor de allerlekkerste en goedkoopste vogelsnacks!