Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

MEGA Horseware SALE! 25% korting op ALLES! Actievoorwaarden >>

Turbo Kick Soccer Ball by PetSport

De Turbo Kick Soccer Ball by PetSport koop je online bij Agradi. PetSport is een toonaangevend bedrijf in hondenspeelgoed. Dit merk heeft een groot assortiment aan huisdierspeelgoed, lekkernijen en huisdieraccessoires. De Turbo Kick Soccer Ball is een van de bestseller van PetSport. Agradi heeft een ruim assortiment van Turbo Kick Soccer Ball online staan. Wij helpen jou graag aan het allerleukste speelgoed voor je hond. Bekijk hieronder het assortiment van de Turbo Kick Soccer Ball.
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Aantal per pagina:
24 96

Agradi heeft een groot assortiment online staan aan hondenspeelgoed van hoge kwaliteit. Jouw hond verdient de beste zorg die er is en daarom hebben wij de meeste betrouwbare producten en merken geselecteerd.

In 1995 is PetSport ontstaan en begonnen met het produceren van huisdierbenodigdheden in de Verenigde Staten. Tegenwoordig leveren ze huisdierspeelgoed over de hele wereld. Het merk steekt veel energie in de ontwikkeling van het speelgoed voor huisdieren. Het speelgoed van PetSport stimuleert lichaam en geest, het daagt ze uit tot beweging en stimuleert de geest tot het uitvogelen van het speelgoed. Veiligheid staat voorop tijdens de ontwikkeling van het huisdierspeelgoed, waardoor kinderen ook veilig samen met hun huisdier kunnen spelen.

Het assortiment van PetSport bestaat uit diverse producten zoals huisdierspeelgoed en andere accessoires. Een van het meest populaire hondenspeelgoed is de Turbo Kick Soccer Ball.  Dit is een unieke traktatie- en apporteer voetbal. Door zijn uniek vorm is de bal flexibel, maar toch stabiel genoeg om de vorm te behouden. De Turbo Kick Soccer Ball kan je dus gebruiken om te voetballen met je hond, maar hij is ook geschikt om traktaties in te stoppen om je hond mentaal uit te dagen. Het materiaal is gemaakt van rubber dus kan ook genoeg opgerekt worden om er een bal in te stoppen. Een multifunctioneel hondenspeelbal!

In het kort is de Turbo Kick Soccer Ball een uitdagend speeltje als het gaat om hondenspeelgoed. Turbo Kick Soccer Ball is een goed voorbeeld van hoe lichaam en geest van je hond gestimuleerd kan worden.

Alle producten van PetSport, waaronder de Turbo Kick Soccer Ball, zijn verkrijgbaar bij Agradi.nl. Wij bieden deze producten aan voor de allerlaagste prijs. Daar komt nog bij dat de Turbo Kick Soccer Ball meedoet aan onze stickeractie. Hiermee krijg je hele aantrekkelijke kortingen op deze producten. Ten slotte kun je op de Sale pagina nog meer producten vinden die in de aanbieding zijn. In de Outlet pagina staan producten met mega hoge kortingen, omdat die uit het assortiment gaan. Alle hondenliefhebbers kunnen bij Agradi terecht voor het allerleukste en goedkoopste hondenspeelgoed.