Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
Gratis retour binnen 90 dagen *

Winteruitverkoop: tot 50% korting! | 30% korting op diverse Eskadron collecties!

Winteruitverkoop: tot 50% korting!

Snoeizagen

 1. Outlet
  Connex Turbocut Zaag 320mm 05
  € 24,99 € 17,70 -29%

  Connex Turbocut Zaag 320mm 05

  (0)
 2. Outlet
  Connex Vervangzaagblad 450mm
  € 4,95 € 1,58 -68%

  Connex Vervangzaagblad 450mm

  (0)
Aantal per pagina:
20 100
Een snoeizaag of een takkenzaag is een handzaag die gebruik wordt voor het snoeien van grote bomen en struiken.  Het blad van een snoeizaag heeft grove tanden om gemakkelijk door het levende hout heen te kunnen zagen. Daarnaast is het blad vaak gekromd, waardoor wordt voorkomen dat de tak wegglijdt tijdens het zagen.

Wij hebben bij Agradi een groot assortiment aan tuingereedschap. Voor kleinere takken, waarvoor een snoeizaag niet noodzakelijk is, hebben we ook snoeischaren. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de takken zo dik zijn dat het snoeien met een snoeizaag een onmogelijke opgave lijkt. Hiervoor hebben we natuurlijk ook een oplossing: de kettingzaag. Wanneer je al je snoeisel netjes wilt verwerken bieden we daar natuurlijk ook verschillende hakselaars voor aan.

Naast tuingereedschap verkopen we natuurlijk nog veel meer. Wat dacht je van geschikte kleding voor wanneer je in de tuin aan de slag gaat? Zo hebben wij bijvoorbeeld werkbroeken, tuinbroeken en bij slecht weer is een regenbroek wel erg fijn. Al onze kleding is praktisch en zit comfortabel, waardoor jij op een prettige manier in de tuin te werk kunt gaan.

Daarnaast verkopen we nog vele andere artikelen, in de categorie Tuin en Terras vind je alles wat wij verkopen voor in de buiten. Aan alles is gedacht bij ons assortiment, we verkopen zelfs brievenbussen en deurmatten of deurstoppers. Ook aan de dieren die regelmatig een bezoek brengen aan onze tuinen is gedacht: Nestkastjes, vogelbadjes en insectenhotels. Ook hebben we er aan gedacht dat je deze beestjes leuk vind in de tuin, maar binnen niet zo. Daarom verkopen we ook vliegengordijnen om de insecten buiten te houden.

Kortom, wij verkopen alles wat je nodig hebt in je tuin. Of het nu om snoeizagen of kleding gaat. Wij hebben het allemaal en uiteraard heel goedkoop. We zien je dus snel op Agradi.nl!