Outlet

Heggenscharen

  1. Esschert Verkoperde  snoeischaar

    Esschert Verkoperde snoeischaar

    13,81
    0
Aantal per pagina:
20 100
Een heggenschaar is een tuingereedschap dat gebruikt wordt om een heg of haag te snoeien. Een heggenschaar is niet geschikt om dikke takken te knippen. Hiervoor is een ander soort gereedschap nodig zoals een takkenschaar en voor erg dikke takken een kettingzaag.

We hebben bij Agradi keuze uit elektrische heggenscharen met een stekker of met een accu. Daarnaast verkopen we ook telescopische heggenscharen, hierbij maak je zelf de knip beweging. Deze zijn geschikt voor kleinere heggen, voor een grote heg raden we elektrische heggenschaar aan.

In ons assortiment vindt je verschillende soorten tuingereedschap. Zo hebben we niet alleen gereedschap om te snoeien, maar ook schoppen en zeisen of zelfs hoge drukreinigers. Alles wat jij buiten zou kunnen gebruiken. Wij hebben daarom ook kleding. Onze werkbroeken bieden erg veel comfort en zijn erg praktisch.

Wij willen dat jij van je tuin kunt genieten en dat is terug te zien in ons assortiment. Bij Tuin en Terras zie je wat wij allemaal aanbieden. Van bloempotten tot onkruidbestrijding en tuinmeubelen, ons assortiment is ongekend groot. Je vind altijd wat je zoekt!

Je kunt ook altijd een kijkje nemen op onze Sale pagina, hier vind je altijd leuke aanbiedingen. Zo vind je leuke artikelen die in de aanbieding zijn. Op veel artikelen uit ons assortiment geldt de Agradi stickercode. Hierdoor krijg je nog eens extra korting op het door jou gekozen artikel. Dat is altijd mooi meegenomen. We zien je snel op Agradi.nl!