Gratis verzending vanaf € 49,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *
Agradi

Vogelverschrikkers

Heb je ook zo’n overlast van vogels op je dak of balkon? Wil je vogels verjagen uit je tuin of vijver, met knallen, lasers, een vlieger of een vogelverschrikker? Meer informatie

0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Arend Kunststof met Geluid Solar
€ 46,95

Arend Kunststof met Geluid Solar

(0)
Slechtvalk Kunststof 40cm
€ 16,95€ 16,10-5%

Slechtvalk Kunststof 40cm

(0)
Vogelverschrikker Ballon 2st
€ 9,24

Vogelverschrikker Ballon 2st

(0)
Swissino Vogelnet UV 10mx4m
€ 23,95

Swissino Vogelnet UV 10mx4m

(0)
Birdshield + Vogel 7m.
€ 186,90

Birdshield + Vogel 7m.

(0)
Hawk-eyes Vogelverschrikker
€ 39,93

Hawk-eyes Vogelverschrikker

(7)
Swissino Vogelnet 5mx2m
€ 2,95

Swissino Vogelnet 5mx2m

(2)

Populaire merken

Aantal per pagina:
24

Richten vogels veel schade aan uw fruit of groenten? Zoek je een manier om reigers uit je vijver te houden,om je vissen te beschermen tegen reigers? Kijk dan niet verder, want hier ben je op de juiste plek! In deze productcategorie vind je alles dat je nodig hebt om vogels van je akker, tuin, vijver, moestuin of je fruitbomen af te houden. De vogelverschrikkers zijn hier te koop.

We hebben verschillende soorten vogelverschrikkers in ons assortiment. Zo hebben we de Scareyman vogelverschrikker. Deze vogelverschrikker is een opblaaspop die zichzelf opblaast om zo de vogels te verjagen. Deze elektronische vogelverschrikker maakt daarbij ook een hoop geluid. Doordat deze vogelverschrikker zich per interval opblaast lijkt het net alsof hij levend is. De Scareyman is geschikt voor bijvoorbeeld de kauw en de gans. Maar de Scareyman is niet alleen in te zetten tegen vogels, hij is ook geschikt tegen wild, zoals konijnen of reeën.

Naast de Scareyman hebben we ook vliegers te koop om vogels te verjagen. De zogeheten Terror Hawk vogelverschrikker is voorzien van ogen op de voor- en achterkant. Bij het zien van de ogen schrikken de vogels, want in de natuur staat de grootte van ogen gelijk aan de kracht van het beest. Dus hoe groter de ogen, hoe gevaarlijker het dier is. De vogelverschrikker die op een havik lijkt, kun je dankzij de telescopische mast zo in de grond plaatsen en is meteen gereed voor gebruik. Omdat het touw, waar de Terror Hawk vogelverschrikker aan bevestigd zit, rondjes rondom de telescopische mast draait, kunnen er geen knopen in komen.

Ook hebben we een vogelverschrikker apparaat te koop. Hij luistert naar de naam Scatterbird Mark 3. Dit vogelverschrikker kanon maakt veel geluid, waardoor bijvoorbeeld duiven, raven, eksters en kraaien, afgeschrikt worden. De knallen die deze vogelverschrikker afschiet zijn effectief voor alle soorten wild, dus niet alleen gevogelte.

Bij ons is ook een goedkope vogelverschrikker te koop, hij luister naar de naam Hawk Eyes vogelverschrikker. Deze vogelverjager is zeer opvallend door de weerkaatsing. Hij word aangedreven door de wind, wat deze optie milieuvriendelijk maakt. Hij is alleen voor het verjagen van vogels, niet voor wild. Maar let op; hij is niet tegen het verjagen van alle vogels, hij is voor kraaiachtigen, duiven en roofvogels zoals een torenvalk, oehoe of buizerd.

Daarnaast hebben we nog vogelverschrikkers die speciaal ontworpen zijn die voor de bescherming van je vijver zorgt, met name tegen reigers. Deze zijn gemaakt door Velda, -de vijverspecialist. De Heron Stop, dit is een setje bestaande uit staanders, nylondraad en belletjes. Deze vogelverschrikker is eenvoudig aan te brengen om je vijver en is nagenoeg onzichtbaar. Ook hebben we de Heron Stop Reflector en een Heron Stop Spinner te koop. Deze vogelverjagers zijn ook op het balkon te plaatsen, om zo duiven te verjagen. Dankzij het hippe design is het ook nog een mooi stukje decoratie voor je balkon!