Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Tuinhandschoenen

Diverse tuinhandschoenen koop je goedkoop in alle kleuren en maten bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Kerbl Rozenhandschoen Lang
  € 13,99 € 12,99 -7%

  Kerbl Rozenhandschoen Lang

  (19)
 2. Sale
  Kinderhandschoen Aquablauw 7-11 Jaar
  € 5,49 € 4,39 -20%

  Kinderhandschoen Aquablauw 7-11 Jaar

  (0)
 3. Sale
  Keron tuinhandschoen Belgardo
  € 1,39 € 1,11 -20%

  Keron tuinhandschoen Belgardo

  (7)
 4. Kerbl WG Premium Foresta
  € 6,99 € 6,29 -10%

  Kerbl WG Premium Foresta

  (6)
 5. Sale
  Kinderhandschoen Rood 7-11 Jaar
  € 5,49 € 4,39 -20%

  Kinderhandschoen Rood 7-11 Jaar

  (0)
 6. Sale
  Kerbl Tuinhandschoen Secret Garden
  € 9,99 € 7,99 -20%

  Kerbl Tuinhandschoen Secret Garden

  (1)
 7. Sale
  Kerbl Handschoen Aventex
  € 5,99 € 5,39 -10%

  Kerbl Handschoen Aventex

  (1)

Populaire merken

 1. Sale
  Kerbl Handschoen Airtec Gebreid
  € 3,49 € 3,14 -10%

  Kerbl Handschoen Airtec Gebreid

  (3)
 2. Sale
  Kerbl WG Premium Luminus
  vanaf € 6,64 -11%

  Kerbl WG Premium Luminus

  (7)
Aantal per pagina:
24 96

Tuinhandschoenen gebruik je om goed te kunnen werken in je tuin. Ze zorgen ervoor dat je met plezier de tuin in gaat. En dat is natuurlijk erg belangrijk. Met tegenzin in de tuinwerken is niet de bedoeling. Vandaar dat wij veel verschillende soorten tuinhandschoenen hebben voor jouw van de bekendere merken zoals Connex, Kerbl en Keron. Voor alle overige merken kijk je in onze Merkenshop.

In ons assortiment hebben wij diverse tuinhandschoenen in de aanbieding. Je handschoenen moeten fijn om je hand heen zitten. Dat maakt het werken een stuk aangenamer. Daarom hebben de handschoenen in onze webshop allemaal een uitstekende vingergevoeligheid. Door de vingergevoeligheid kan jij gemakkelijk je struiken snoeien. Als de handschoen geen vingergevoeligheid heeft, is het een stukje lastiger om de struik goed te kunnen snoeien.

De meeste handschoenen zijn goed bestand tegen vet, olie en water. Hierdoor verslijten de handschoenen minder snel en kan je er dus veel langer mee doen. Dat bevordert ook de uitstraling van je tuin. Als jij steeds nieuwe handschoenen moet kopen, zal je gedemotiveerd raken. Daarom hebben wij de allerbeste tuinhandschoenen voor jouw.

Onze handschoenen zijn verkrijgbaar is allerlei maten. Vaak loop je tegen het probleem aan dat je handschoenen te groot blijken te zijn. Dat is erg vervelend, maar in onze webshop hebben wij zeer veel verschillende maten. Daarmee kan iedereen in de tuin aan de slag. Zelfs aan de kinderen hebben wij gedacht. Wij hebben diverse kinderhandschoenen zodat ook zij lekker in de tuin kunnen klussen.

Als je je handschoenen langer gebruikt, worden zij ook steeds flexibeler. De handschoen zal zich steeds meer aanpassen aan de vorm van jouw hand. Op die manier zal het dragen van de tuinhandschoenen steeds fijner worden.

Om je tuin goed te kunnen onderhouden heb je ook verschillende materialen nodig. Ook daar hebben wij aan gedacht. Zo hebben wij ook veel verschillende heggenscharen en snoeimachines en allerlei ander tuingereedschap. Dit om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken in de tuin.

Kortom, wij hebben echt alles om fijn en veilig te kunnen werken in de tuin. Dus ben je opzoek naar spullen om je tuin mee op te knappen? Kijk dan op de webshop van Agradi voor een ruim aanbod aan attributen. Bijkomend voordeel is de stickeractie op zeer veel tuinhandschoenen. De kortingen kunnen wel oplopen tot 35%. Voor alle kortingen kan je kijken op de Sale pagina. Alles wat jij nodig hebt, vindt je bij Agradi!