Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Stoffer en Blik

Een stoffer en blik is altijd makkelijk, zowel in huis als daarbuiten. Bij Agradi kun je diverse soorten stoffers en blikken vinden.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi's keuze
  Vero Stoffer En Blik
  € 5,75

  Vero Stoffer En Blik

  (13)
 2. Sale
  Kerbl Handveger en Blik Kunststof Wit
  € 2,99 € 2,69 -10%

  Kerbl Handveger en Blik Kunststof Wit

  (10)
 3. Sale
  Kerbl Handveger Zacht Haar
  € 2,99 € 2,69 -10%

  Kerbl Handveger Zacht Haar

  (4)
 4. Vero Handveger Cocos Hout
  € 1,99 € 1,79 -10%

  Vero Handveger Cocos Hout

  (31)
 5. Vero Stofblik Grijs Gelakt
  € 3,99 € 3,59 -10%

  Vero Stofblik Grijs Gelakt

  (26)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Een stoffer en blik wordt ook wel veger en blik of handveger en blik genoemd. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en maten. Zo kun je een stoffer en blik met een metalen blik en houten handveger vinden, of met een kunststof blik en handveger. Naast complete sets zijn deze ook los van elkaar verkrijgbaar. Met een extra lange steel aan het blik en handvat, of juist zonder steel.

De handvegers zijn naast kunststof ook van beukenhout. Deze handvegers hebben verschillende haartypes zoals extra zacht haar, haarmixen of kokosvezel. De blikken zijn uiteraard ook los verkrijgbaar. Deze hebben diverse afmetingen waarbij een aantal zijn voorzien van een opstaande rand. Een opstaande rand voorkomt het eraf vallen van opgeveegd vuil. Alle producten die van hout zijn, zijn voorzien van het FSC embleem. Dit wil zeggen dat het duurzaam hout is waar een eerlijke prijs voor is betaald.

Voor stof op hoge plekken hebben wij een plumeau van Sorbo met een telescopische steel. Door het uitschuiven van de steel kun je makkelijk hoge plekken schoonmaken waar je anders een trapje voor nodig zou hebben.

Voor plekken die je even snel af wilt doen zijn de stofwisdoekjes ideaal. Deze microvezeldoekjes houden vuil, stof en haren vast. Je kunt de doekjes droog gebruiken. Deze zitten per 50 verpakt en kunnen eenmaal gebruikt worden.

Al deze producten kun je gemakkelijk online bestellen en worden bij je thuis bezorgd. De producten zijn van hoogwaardige merken zoals Vero, Sorbo, Connex en vele andere.