Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Snoeien en Zagen

Bekijk hier ons assortiment aan snoeischaren bij Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Steel Bijl
  € 6,49 € 5,52 -15%

  Kerbl Steel Bijl

  (0)
 2. Sale
  Kerbl Steel Houweel 95cm
  vanaf € 5,09 -15%

  Kerbl Steel Houweel 95cm

  (8)
 3. Sale
  Kerbl Viscano Kettingolie H 5ltr
  € 15,99 € 13,59 -15%

  Kerbl Viscano Kettingolie H 5ltr

  (7)
 4. Outlet
  Cornat Veer voor Flor70325
  € 1,95 € 0,68 -65%

  Cornat Veer voor Flor70325

  (0)
 5. Agradi Holster voor Titan 2
  € 19,50 € 18,52 -5%

  Agradi Holster voor Titan 2

  (0)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Snoeischaren koop je online bij Agradi.nl. Voor al onze merken kun je een kijkje nemen op onze Merkenshop. Hier vind je een alfabetisch overzicht van alle merken die er te vinden zijn in de webshop van Agradi.

Snoeischaren worden gebruikt voor het knippen van dunne takjes en bladeren. Je kunt er een heg op struik mee onderhouden. Ben je van plan dikkere takken te gaan knippen? Dan maak je beter gebruik van een takkenschaar.

Zoals eerder benoemd kun je een heg onderhouden met een snoeischaar. Dit geldt uiteraard voor kleine heggen en hagen. Wanneer je van plan bent om een grote heg te gaan snoeien is het een goed idee om hiervoor een heggenschaar te gebruiken. Dat maakt een grote klus toch een stuk gemakkelijker. Welke snoeiklus je ook hebt, wij hebben het juiste tuingereedschap!

Natuurlijk vind je in de webshop van Agradi nog veel meer dan gereedschap. Je vind bij ons alles om optimaal van je tuin te kunnen genieten en zo comfortabel mogelijk in je tuin te kunnen werken. In ons Tuin en Terras assortiment vind je alles wat je hiervoor nodig hebt. Van bloempotten tot tuinslangen en van nestkasten tot alles voor de vijver. We hebben zelfs insectenhotel!. Dus wat je ook zoekt: Agradi heeft het én tegen de beste prijs!

Kortom, we hebben écht alles voor jouw tuin en ook nog eens erg voordelig. Kijk ook eens op onze Sale pagina, hier zijn altijd artikelen te vinden die in de aanbieding zijn. Een betere prijs ga je echt niet vinden. Daarnaast geldt op een groot deel van ons assortiment onze Agradi stickerkorting. Hierdoor krijg je soms tot wel 30% extra korting. Zulk voordeel vind je alleen in de webshop van Agradi.nl.