Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, maandag verzonden
90 dagen bedenktijd *

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Nu 25% korting op alle zomercollecties 2020!

Slijpen

Voor de meest handige en kwaliteitsmessen ga je naar Agradi.nl!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi Slijpsteen 13cm
  € 2,50 € 2,38 -5%

  Agradi Slijpsteen 13cm

  (1)
 2. Outlet
  Gatco Fine Serrated Stone Blauw 22cm
  € 22,99 € 16,37 -29%

  Gatco Fine Serrated Stone Blauw 22cm

  (0)
Aantal per pagina:
24 96

Messen zijn wanneer je bijvoorbeeld buiten aan het werk bent zeer handige hulpmiddelen die je bepaalde klussen een stuk makkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan sterke strotouwtjes die je niet zomaar los krijgt, of aan voerzakken die open moeten. Hierom biedt Agradi je een zeer ruime keuze aan messen met verschillende doeleinden. Een aantal van deze messen zullen hier toegelicht worden, zodat je de juiste keuze in mes maakt.

Ten eerste heb je de basismesjes die je bijna overal voor kan gebruiken, zo kan je deze mesjes gebruiken om fruit of aardappels te schillen of om verpakkingen open te maken. Verder zijn deze mesjes makkelijk te gebruiken en zijn ze zeer voordelig te krijgen. Deze simpele mesjes zijn verkrijgbaar met vooral kunststoffen handvaten.

Verder heb je nog breekmessen, waarbij het bekendste merk toch wel stanley is. Deze messen zijn uitgerust met een zeer sterk en fijn handvat waardoor de messen fijn te gebruiken zijn. Verder zijn deze messen uitermate scherp en daarom bijvoorbeeld veel gebruikt bij het klussen. Deze messen snijden bijvoorbeeld makkelijk door hardplastic en karton. Wanneer het mes bot is geworden, schuif je het mes verder uit en breek je het botte gedeelte af. Dit scheelt veel werk en is daarnaast na het afbreken weer verzekerd van een goed resultaat.

Ook hebben wij een ruimassortiment aan keukenmessen te bieden. Deze messen worden bijvoorbeeld gebruikt bij het bewerken van vlees en vis en hebben ieder zijn eigen specialiteit. Ook hebben wij wat kleinere mesjes voor de fijnere voedingsmiddelen. Verder kan je bij Agradi ook terecht voor kelnermessen.

De meest gebruikte zakmessen zijn toch wel de multitool messen. Deze messen zijn zeer compact en zijn voorzien van verschillende hulpmiddelen. Hierbij kan je denken aan een kleine vijl of schaar. Wanneer je op reis bent zijn dit zeer handige mesjes die je overal voor kan gebruiken. Deze multitools zijn onder andere verkrijgbaar van de merken Leatherman en Skandia.

Ben jij een avontuurlijk type en trek je er graag op uit, dan heb je zeker een survivalmes nodig. Deze messen voor outdooractiviteiten kunnen ook door hardere materialen heen, zijn erg stevig en gaan lang mee.