Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Agradi, de beste webwinkel van Nederland? Stem hier >

Schoppen

Schoppen zijn niet weg te denken bij de tuingereedschappen van de webshop van Agradi!
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Agradi Schop Roze
  € 14,75

  Agradi Schop Roze

  (2)
 2. Agradi Schop Zwart
  € 14,75

  Agradi Schop Zwart

  (2)
 3. Sale
  Kerbl Aluminiumschep Professioneel
  € 13,99 € 11,89 -15%

  Kerbl Aluminiumschep Professioneel

  (15)
 4. Atlas Graanschop Kunststof met 130cm Steel
  € 30,99 € 27,89 -10%

  Atlas Graanschop Kunststof met 130cm Steel

  (2)
 5. Sale
  Atlas Ballastschop Los 36cm
  € 10,99 € 9,34 -15%

  Atlas Ballastschop Los 36cm

  (20)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Bij Agradi koop je goedkoop de schop die het beste bij jou past. Je hebt bij ons een grote keuze en we bieden bijna 20 verschillende merken aan waaronder Atlas, Hendrik Jan en Connex. Om alle merken te zien kun je ook kijken op onze Merkenpagina.

De keuze is reuze. Van een Connex spade of Hendrik Jan Graanschop. Je vindt hier gegarandeerd het gereedschap wat bij jou past. Niet alle artikelen worden verkocht met en bijpassende steel. Bij de gereedschapsstelen kun op zoek gaan naar een bijpassende steel.

Dit gereedschap wordt gebruikt om materialen zoals zand, grind, maar ook voer te verplaatsen. Een schop kan verschillende doelen hebben, zoals het opscheppen van materiaal en het verplaatsen ervan. Hiervoor is een schop geschikt met en bolling in het blad en staat bekend als een bats. Een spade schop daarentegen heeft een plat blad en is bedoelt om het begin van een kuil te maken of een stuk grond af te steken. De grond verplaatsen met een spade is minder gemakkelijk.

Ook zijn er kleine gereedschappen te vinden, zo zijn er speciale kinderscheppen en kleine scheppen voor bijvoorbeeld het werken in een plantenbak of plantenborder. Voor dit soort klein gereedschap kunt u ook terecht bij het handgereedschap.

Naast schoppen vindt u nog veel meer tuingereedschap gemakkelijk en online bij Agradi. Denk hierbij aan hooi- of mestvorken en harken, maar ook snoeischaren en takkenscharen. Bedenk wat je wilt doen in je tuin en Agradi heeft het juiste gereedschap voor je! We hebben niet alleen gereedschap voor in de tuin, maar nog veel meer. Kijk bij tuin en terras en vind alles om optimaal te kunnen genieten van je, tuin!

Al met al heeft Agradi dus alles wat je nodig hebt om in de tuin of buiten aan de slag te kunnen. Uiteraard vind je in onze webshop alles tegen de beste prijs! Kijk of de stickercode geldig is op het door jou gekozen artikel of kijk eens op de Salepagina wat je allemaal kunt vinden. Tot snel, op Agradi.nl!