Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden
90 dagen gratis retour *

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Zomer SALE! Tot 20% korting op bijna alles! Actievoorwaarden >>

Scheppen

Voor mensen die van dieren en buitenleven houden komt een schep altijd van pas.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Kerbl Holsteiner-schep 27x25cm
  € 5,99 € 5,39 -10%

  Kerbl Holsteiner-schep 27x25cm

  (7)
 2. Sale
  Kerbl Spade Professioneel met T Steel
  € 39,99 € 34,19 -15%

  Kerbl Spade Professioneel met T Steel

  (2)
 3. Sale
  Kerbl Holsteinerschep met Beuken Steel
  € 10,49 € 9,44 -10%

  Kerbl Holsteinerschep met Beuken Steel

  (1)
 4. Kerbl Kunststof Graanschep met Aluminium Steel
  € 29,99

  Kerbl Kunststof Graanschep met Aluminium Steel

  (1)
 5. Sale
  Kerbl Bayer Zandschep
  vanaf € 11,24 -10%

  Kerbl Bayer Zandschep

  (0)
 6. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Belangrijke eigenschappen van een schep zijn onder andere dat deze de goede afmeting heeft, lang mee gaat en scherp geprijsd is. Laten dat nou net eisen zijn waar alle scheppen van Agradi gegarandeerd aan voldoen! In deze productcategorie vind je ons ruime assortiment aan scheppen.

Een schep, ook wel een schop genoemd, kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Het is van belang om vooraf te bedenken welk doel dat is. Dan kan het model schep daar op worden aangepast. Een zandschep heeft bijvoorbeeld een spitse punt. Deze is bedoeld om de grond mee te spitten. Een steekbats schep is een schep met een recht tot licht gebogen uiteinde. Deze worden voornamelijk gebruikt voor het opscheppen en verplaatsen van zand of losse grond.

Een ander model schep is een spade, deze hebben een wat meer rechthoekig model met een rechte onderzijde. Deze is smaller en meestal ook zwaarder. Een spade is uitermate geschikt voor diverse plant- en tuin werkzaamheden. Bij Agradi kun je een professionele Spade vinden, voor een zeer scherpe prijs.

Agradi heeft alle bovengenoemde modellen in haar assortiment. Deze zijn zowel los als compleet met steel verkrijgbaar. De scheppen zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Zo zijn de zandscheppen verkrijgbaar in maat 3 en 5, evenals de Frankfurt-schep.

Naast de losse scheppen zijn er ook losse stelen bij Agradi verkrijgbaar. Deze zijn vervaardigd uit hout van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij heb je de keuze voor een T-steel of een steel zonder handvat. Net wat je het meest prettig werken vindt. De stelen zijn verkrijgbaar in de lengte 100 cm tot 130 cm.

Wanneer de winter eraan komt is het verstandig om een sneeuwschuiver aan te schaffen. Bij Agradi vind je deze in diverse kleuren en maten. De sneeuwscheppen binnen ons assortiment zijn allen van zeer robuust kunststof, licht van gewicht en voorzien van een aluminium strip. Door deze strip komt de sneeuw makkelijk los van de grond en kun je het snel opscheppen en verplaatsen. De sneeuwscheppen van Agradi zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, rood, groen en zwart.

Wanneer je opzoek bent naar een geschikte schep of sneeuwschuiver, dan vind je deze bij Agradi!