Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi! Alles voor paard en ruiter!

Koop jouw Sinterklaas cadeaus bij Agradi!

Reinigingsmiddelen

In deze productcategorie vind je ons ruime assortiment aan reinigingsmiddelen.

Deze zijn van merken zoals Bayer, Beaphar, Blue Wonder, Bruynzeel, HG, Connex, Ibex, Pokon, Sorbo, Vero, Skandia enzovoorts. Al deze merken leveren aan Agradi hoogwaardige reinigingsmiddelen zoals groene aanslagreinigers, alles reinigers, handreiniger, rvs reiniger, autobekleding reiniger enzovoorts.

Iedereen herkent het wel, groene aanslag op je erf, terras of stoep. Deze groene aanslag verleden tijd met Groene Aanslagreiniger, deze is verkrijgbaar van de merken Pokon, Bayer en ECOstyle. De groene aanslag reinigers zijn in diverse inhoudsmaten verkrijgbaar, vanaf 250 ml tot wel 1000ml. Gemiddeld genomen is 1 ml groene aanslag verwijderaar geschikt voor 1m2. Groene aanslagreiniger van Bayer is geschikt voor het reinigen van zwembaden, tegels, muren, terrassen, sauna’s enzovoorts. Daarnaast kan deze groene aanslag verwijderaar ook gebruikt worden op materialen van terracotta, beton, steen, marmer, kunststof, hout, glas en veel meer. Mos, algen en schimmels zijn verleden tijd met groene aanslagreinigers van Agradi.

Een vieze auto wil niemand, om de binnenkant te reinigen heeft Agradi onder andere HG bekleding reinigers, en HG cockpitspray. Deze reinigen en beschermen het materiaal. Wanneer je in de winter geen tijd hebt om de ruiten van je auto te krabben kun je HG Ruitenontdooier gebruiken, deze verwijdert binnen no-time het ijs van je autoruiten.

Mensen die met motoren, dieren of buiten werken kennen het wel, vieze handen. Hardnekkig vuil wat met gewone zeep niet verwijderd kan worden, is geen probleem voor de handreinigers van Agradi. Deze zijn van het merk Kerbl en in verschillende inhoudsmaten verkrijgbaar, vanaf 500ml tot wel 10 liter. Alle handreinigers hebben een desinfecterende werking, een aantal bevatten daarnaast ook nog huidvriendelijke schuurkorrels. Om droge handen te voorkomen is het van belang dat je deze behandeld met voedende handcrème.

Met een hogedrukspuit kun je divers materialen goed reinigen, zoals kunststof of hout. De daarvoor benodigde middelen zoals hogedrukslangen, terrasreinigers, borstels vind je hier. Meubelen in huis moeten naast schoon ook mooi blijven. Dit kan met bijvoorbeeld HG Bijenwas, dit voorkomt uitdroging en geeft een mooie natuurlijke glans aan je meubelen. Een ander product is bijvoorbeeld HG vloeibare meubelwas, dit geeft nerven en noesten van het hout een mooie witte tekening. Wanneer je dieren in huis houdt, kunnen deze zeker wanneer ze nog jong zijn hun behoefte wel eens in huis doen. Om deze vlekken weg te krijgen heeft Beaphar Vlek weg ontwikkeld. Dit product verwijdert en desinfecteert de vieze plaats.

De keuken is een van de plaatsen in huis die altijd schoon moet zijn. Daarvoor kun je de Blue Wonder allesreiniger gebruiken, of product specifieke reinigers zoals HG aanrechtblad reinger of HG snelglans rvs voor een snel en schoon resultaat.

Voor materialen zoals koper, zilver, goud, leer, marmer en parket vind je bij Agradi de benodigde reinigingsmiddelen. Deze beschadigen het materiaal niet, maar voeden het juist of geven het hun glans terug. Om het sanitair schoon te maken en te houden heeft Agradi onder andere HG hygiënische toiletruimte reiniger, HG Kalkweg, HG douchecabine totaal en veel meer reinigers in haar assortiment. Zo lijkt jouw sanitair niet alleen schoon, maar is het ook echt schoon.

Voor het schoon krijgen van tapijt en tegels heeft Agradi alle benodigde artikelen in huis, van merken zoals Citin, Skjin en Helichem.

Om kleding goed schoon te krijgen kun je gebruik maken van onder andere HG bonte was, of HG vlekverwijderaar. Voor het waterdicht maken van leer en het reinigen van witte was heeft Agradi speciale producten van HG in haar assortiment. In deze categorie vind je eveneens toetsenbord reiniger en 3M RVS reiniger.

Wanneer je iets echt schoon wilt maken en houden, dan vind je het benodigde reinigingsmiddel bij Agradi!