Gratis verzending vanaf € 29,-
Voor 23:59 besteld, morgen verzonden
90 dagen bedenktijd *

De mooiste collecties shop je hier >

De mooiste collecties shop je hier >

Interieur

Batterijen koop je goedkoop online bij Agradi.nl! Het voordeel hiervan is dat wij deze batterijen vaak uit voorraad kunnen leveren.
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
Selecteer een prijsklasse
0 Geselecteerd
0 Geselecteerd
 1. Sale
  Voetenveger Model 2016
  € 42,50 € 36,12 -15%

  Voetenveger Model 2016

  (6)
 2. Sale
  Esschert Deurstopper met Ring
  € 7,75

  Esschert Deurstopper met Ring

  (11)
 3. Sale
  Esschert Deurstopper met Handvat
  € 7,75

  Esschert Deurstopper met Handvat

  (3)
 4. Esschert Laarzenrek Wit
  € 38,75

  Esschert Laarzenrek Wit

  (18)
 5. Esschert Klok met Vogelgeluiden
  € 19,75

  Esschert Klok met Vogelgeluiden

  (3)
 6. Sale
  Spoelbak Euro-Farm kunst. 65L
  € 54,99 € 46,74 -15%

  Spoelbak Euro-Farm kunst. 65L

  (2)
 7. Stubbs Laarzenrek Welly Crown Wandbevestiging Zwart
  € 82,95

  Stubbs Laarzenrek Welly Crown Wandbevestiging Zwart

  (5)
 8. Designed By Lotte Houten Ophangbordje Grijs 22x10cm
  € 14,49

  Designed By Lotte Houten Ophangbordje Grijs 22x10cm

  (1)
 9. Outlet
  Esschert Eiercollectie in Stolp
  € 59,99 € 29,15 -51%

  Esschert Eiercollectie in Stolp

  (0)
 10. Populaire merken

Aantal per pagina:
24 96

Wanneer je batterijen nodig hebt en besteld deze voor 16.00 uur en betaald met Ideal, PayPal, Credit Card of Klarna, worden deze dezelfde dag nog verzonden. Je hebt ze dan de volgende dag al in huis. Let wel op dat deze ‘Direct Leverbaar’ zijn.

Bij Agradi zijn verschillende merken verkrijgbaar in deze categorie. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek merk, kun je een kijkje nemen in de Merkenshop.

Maten batterijen

Er zijn veel verschillende maten batterijen. Voor ieder apparaat kan dit verschillen. De meest voorkomende zijn AA-batterijen. Deze worden vaak gebruikt voor rookmelders, klokken en digitale camera’s. Een andere maat is een AAA-batterij. Deze AAA komt vaker voor bij kleinere elektrische apparaten, zoals de afstandsbediening van jouw tv, in een MP3-speler en draadloos speelgoed. Blokbatterijen vindt je natuurlijk ook bij Agradi.nl. Deze worden ook wel eens gebruikt in rookmelders, maar komen vaker voor in afstand bestuurbare wagen en de daar bijbehorende afstandsbediening of draadloze microfoons. C-batterijen en D-batterijen komen minder vaak voor of heb je minder vaak nodig. Deze worden bijvoorbeeld gebruikt voor medische apparatuur, duiklampen, ghetto blasters en schommelstoelen voor een baby. Ook kom je bij in deze groep knoopcellen tegen die je vaak gebruikt voor je horloge, rekenmachine en ook voor autoalarmen. Ook kun je de batterijen indelen op capaciteit (de hoeveelheid lading).

Oplaadbare batterijen

Oplaadbare batterijen hebben wij ook vaak vanuit voorraad leverbaar en in de verschillende bovengenoemde maten. De oplaadbare batterijen worden vaak gebruikt voor de meer stroomverbruikende apparatuur, zoals de digitale camera’s en het draadloze speelgoed. Voor deze oplaadbare batterijen hebben ook batterijopladers in de categorie staan.

Batterij opladers

Batterij opladers hebben wij ook goedkoop in het assortiment. Deze batterij laders zijn natuurlijk voor alle bovengenoemde maten beschikbaar. Zo kun je per maat batterij een oplader kopen. Echter is dit niet altijd even handig, omdat je dan voor verschillende batterijen meerdere opladers nodig hebt. Daar heeft Varta op ingespeeld door een Universele Batterij Oplader te ontwikkelen. Hiermee kun je alle verschillende batterijen opladen.

De Agradi stickerkorting is toepasbaar op een groot aantal artikelen in de Huisinrichting, zo ook op veel artikelen in de categorie Batterijen. Ben je niet op zoek naar huishoudelijke batterijen, maar naar batterijen voor de Afrastering van de weide, kijk dan bij Afraster batterijen. Ten slotte kun je voor batterijen die in de aanbieding zijn terecht op onze Salepagina. Goedkope batterijen koop je bij Agradi.nl!